Redactia.ro
Home » Știri » Scandal în mediul online. O tânără a fost amendată de către controlorii STB cu suma de 800, deși a plătit călătoria

Scandal în mediul online. O tânără a fost amendată de către controlorii STB cu suma de 800, deși a plătit călătoria

O tânără a fost amendată cu 800 de lei de controlorii STB, în ciuda faptului că ar fi plătit călătoria. Iată detaliile! 

O tânără a fost amendată de către controlorii STB cu suma de 800, deși a plătit călătoria

Tânăra susține că controlorii au urcat în tramvai la scurt timp după ce a urcat și ea. Aceștia au verificat cardurile de călătorie a celor prezenți în tramvaiul 21. Când au ajuns lângă tânără, ei au considerat că a săvârșit o neregulă și au amendat-o cu 800 de lei.

Bună seara. În data de 23.09.2022, ora 8.20, am urcat în tramvaiul 21. M-am așezat pe scaun, scot telefonul să dau SMS la 7458. Urcă controlorii în 21 și îmi cere cartela la verificat. Îi explic că nu am cartela încărcată, pentru că am dat SMS la ei. Îmi spune „amenda 800 lei sau plătești 80 lei pe loc, dacă nu, te bag la ANAF”, cu pretextul „dragă ca să vedeți toți că SMS trebuie dat din stație”, a scris aceasta pe Facebook.

Tânăra este indignată de amenda de 800 de lei 

Tânăra și-a exprimat supărările în mediul online asupra faptului că controlorii blochează aparatele imediat ce urcă în tramvai: 

„Unde scrie că trebuie să dăm SMS în stație? Dacă, Doamne ferește, tramvaiul nu vine, cum să dau SMS în stație? Când urcați voi, ăștia care faceți controale, nu mai blocați aparatele și SMS, lăsați lumea să ponteze. Nu le blocați aparatele în nas și dați amenzi aiurea, că, într-o buna zi, o să răspundeți în fața legii. Rușine”, este mesajul scris de tânără în grupul „Reclamații STB (fostul RATB) București” a mai scris pe Facebook.

Compania STB a pus la dispoziție alte două modalități de plată. Călătoria poate fi achitată prin SMS la 7458 și prin intermediul aplicației 24pay.

 

Sursa foto: b365.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: