Redactia.ro
Home » Știri » Scandal monstrul între prinții familiei regale britanice. Cum au ajuns să-și vorbească Prințul Harry și fratele său, Prințul William

Scandal monstrul între prinții familiei regale britanice. Cum au ajuns să-și vorbească Prințul Harry și fratele său, Prințul William

Scandalul care a luat amploare în casa regală britanică pare departe să se încheie prea curând. Din informațiile surselor apropiate familiei regale, Prințul Harry a purtat o discuție cu fratele său, Prințul William, în încercarea de-a pune stop conflictului. Însă nu a fost tocmai așa, după cum au precizat apropiați ai acestora.

Un apropiat al familiei regale a dezvăluit că, având ca scop aplanarea scandalului care înconjoară casa regală britanică, Prințul Harry și fratele său, Prințul William, au purtat o discuție. Însă, aceeași sursă a precizat că dialogul dintre cei doi frați prinți nu a avut vreun efect benefic în vreun fel.

Cum au ajuns să-și vorbească Prințul Harry și fratele său, Prințul William

Potrivit surselor apropiate familiei regale, Prințul Harry a avut o discuție cu fratele său, prințul William, primul dialog între cei doi de la izbucnirea scandalului creat de interviul controversat cu el și soția sa, Meghan, acordat jurnalistei Oprah Winfrey.

Potrivit celor apropiați, discuţia celor doi prinți, băieții Prințesei Diana, a fost „neproductivă”, scriu cei de la Reuters.

Prima discuție între Harry și William

Totul a pornit după ce, în interviul difuzat de televiziunea americană CBS pe data de 7 martie, Meghan a dezvăluit că un membru al familiei regale britanice s-a întrebat cât de închisă ar fi urmat să fie culoarea pielii fiului ei, Archie, după naştere.

În același context, prinţul Harry a declarat că tată său, Prinţul Charles, l-a dezamăgit. Totodată, a dezvăluit și că el însuşi s-a simţit „prins în capcană” în timp ce era membru cu rol activ în familia regală britanică.

 

În timpul unui angajament oficial de săptămâna trecută, prinţul William a declarat reporterilor prezenți la eveniment că nu discutase deocamdată cu fratele său Harry, dar că intenţiona să facă acest lucru în zilele următoare.

„Nu suntem o familie rasistă”, a declarat presei prinţul William.

Cel care a dezvăluit detaliile privind discuția dintre Prințul Harry și fratele său, Prințul William, a fost Gayle King, coprezentatoare a emisiunii „This Morning”, difuzată de postul TV CBS, a anunţat că a stat de vorbă cu Meghan şi Harry în weekend şi că o discuţie între cei doi prinţi britanici a avut loc.

„E adevărat, Harry a discutat cu fratele lui şi a stat de vorbă şi cu tatăl lui. Mi s-a spus că acele conversaţii au fost neproductive, însă toţi trei sunt bucuroşi că măcar au iniţiat o conversaţie”, a declarat jurnalista americană.

Biroul de presă de la Kensington Palace, reşedinţa oficială a prinţului William, nu a făcut deocamdată comentarii pe marginea dezvăluirilor făcute de Gayle King.

 

Cel mai mare scandal după moartea prințesei Diana

Interviul acordat de Meghan şi Harry a dus familia regală britanică în cea mai gravă criză a sa de după moartea prinţesei Diana, mama prinţilor William şi Harry.

 

În vârstă de 94 de ani, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a declarat că cei din familia regală britanică “sunt întristaţi de experienţele dificile prin care au trecut nepotul ei Harry şi soţia acestuia”.

 

„Chestiunile menţionate de ei, în special cea rasială, sunt îngrijorătoare. Deşi unele amintiri pot să varieze, aceste acuzaţii sunt tratate într-o manieră foarte serioasă şi vor fi analizate de familia regală într-un cadru privat”, a transmis Palatul Buckingham la începutul lunii martie.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: