Redactia.ro
Home » Monden » Scandal și replici acide la Pro TV. Jorge confruntat de Cristi Mitrea după eliminarea de la Survivor: „Te-ai certat cu fetele pe tăiatul morcovului”

Scandal și replici acide la Pro TV. Jorge confruntat de Cristi Mitrea după eliminarea de la Survivor: „Te-ai certat cu fetele pe tăiatul morcovului”

Scandal de proporții între Cristi Mitrea și Jorge.

Jorge, cunoscutul solist, a fost subiectul unei dispute aprinse în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, după ce a fost nevoit să părăsească competiția Survivor All Stars din cauza unor probleme de sănătate. Întors în România, artistul a fost invitat să își împărtășească experiența din Dominicană, dar discuțiile au luat o întorsătură neașteptată atunci când Cristi Mitrea, luptătorul MMA, a lansat o serie de critici dure.

Scandal între Cristi Mitrea și Jorge

De la bun început, Mitrea a atacat parcursul lui Jorge în competiție, insinuând că perioada petrecută de acesta în Dominicană a fost mai mult un concediu decât o adevărată competiție. „Interesantă intrarea, păcat că parcursul n-a fost la fel de interesant. Cum a fost la tratament Jorge? Cum a fost în vacanță?”, a fost provocarea lansată de Mitrea.

Răspunsul lui Jorge nu a întârziat să apară, acesta încercând să contracareze ironiile aduse de Mitrea: „Hai, băiatul lui tata. Zi Mitrea. Nu am fost în vacanță, am fost la o competiție la care tu n-ai fost niciodată. Survivor All Stars a fost mult mai greu decât Survivorul normal.”

Replici acide și jigniri

Schimbul de replici dintre cei doi s-a intensificat rapid, Mitrea aducând în discuție efortul și contribuția lui Jorge la probele din competiție: „Te-ai certat cu fetele pe tăiatul morcovului. (…) Tu n-ai voie să scoți All Stars pe gură. Tu ai avut două sezoane, în ambele ai căzut, ți-ai rupt ceva și ai venit acasă. Ai fost în concediu medical.”

Mitrea a continuat să-l ironizeze pe Jorge, punând sub semnul întrebării și abilitățile acestuia de a contribui eficient în cadrul echipei: „La probe erai 0 barat, n-ai țintă, te împiedicai. La ce erai bun? N-ai ajutat nici echipa. N-ai tăiat nici morcovul.”

Cristi Mitrea nu s-a oprit din atacuri

Disputa a culminat cu o ironie amară din partea lui Mitrea, care a sugerat o posibilă participare a lui Jorge la un alt show de televiziune: „Următoarea emisiune, Jorge la Masterchef, cu mănuși din alea de armură”, insinuând că abilitățile culinare ale lui Jorge ar fi la fel de discutabile.

Confruntarea dintre Jorge și Cristi Mitrea în emisiunea lui Cătălin Măruță a oferit publicului un spectacol de replici acide și un schimb de jigniri neașteptat. În ciuda tensiunilor evidente, acest episod subliniază dinamica și presiunile cu care se confruntă concurenții în cadrul competițiilor de televiziune, precum și impactul acestora asupra imaginii lor publice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: