Redactia.ro
Home » Știri » Scandal uriaș după Survivor All Stars. Cristi Mitrea, acuzații dure împotriva lui Jador și Zanni. „Eu nu suport oamenii ipocriți care nu au coloană vertebrală”

Scandal uriaș după Survivor All Stars. Cristi Mitrea, acuzații dure împotriva lui Jador și Zanni. „Eu nu suport oamenii ipocriți care nu au coloană vertebrală”

Cristi Mitrea, acuzații dure împotriva lui Jador și Zanni. Sursă foto: romaniatv

Scandalul dintre foștii concurenți de la Survivor All Stars, Jador și Zanni, continuă să facă valuri în lumea mondenă din România. Recent, Cristi Mitrea a lansat acuzații dure la adresa celor doi artiști, criticând colaborarea lor muzicală și acuzându-i de ipocrizie. Aceste declarații vin după ce Jador și Zanni au lansat piesa „Vise interzise”, la sfârșitul lunii mai, care a stârnit numeroase reacții.

Pe 31 mai, Jador și Zanni au lansat melodia „Vise interzise”, surprinzându-și fanii și atrăgând rapid atenția publicului. Piesa, care a fost publicată pe YouTube la doar o zi după marea finală a Survivor All Stars, a strâns în doar 11 zile aproape 700 de mii de vizualizări, peste 18 mii de aprecieri și mai bine de 600 de comentarii. Succesul rapid al piesei a generat speculații și controverse, mai ales având în vedere trecutul conflictual dintre cei doi artiști.

Jador și Zanni au avut numeroase discuții tensionate la Survivor All Stars

În timpul competiției din Republica Dominicană, Jador și Zanni au avut numeroase discuții tensionate, certându-se și jignindu-se în repetate rânduri. Această animozitate publică a fost bine documentată, iar mulți fani au fost surprinși când au aflat că cei doi vor colabora muzical. Deși lansarea piesei a fost văzută de unii ca un semn de împăcare, realitatea din spatele acestei colaborări este mult mai complexă.

Invitat în emisiunea „La Măruță” de pe Pro TV, Iancu Sterp a oferit detalii inedite despre colaborarea dintre Jador și Zanni. Acesta a explicat că, în ciuda aparențelor, cei doi nu s-au împăcat cu adevărat și că lansarea piesei a fost doar o strategie de marketing.

Jador a părut susținătorul lui Zanni, dar nu era. Era sub acoperire. Lansaseră piesa… Eu zic că a fost o chestie de marketing”, a declarat Iancu Sterp, adăugând că Jador a avut discuții tensionate și cu mama sa pe durata competiției.

Cristi Mitrea nu s-a putut abține și a criticat dur colaborarea dintre Jador și Zanni

În cadrul aceleiași emisiuni „La Măruță”, Mitrea a afirmat că cei doi sunt ipocriți și că nu au coloană vertebrală.

„Pentru bani, nu? Eu nu suport oamenii ipocriți care nu au coloană vertebrală. Vorba mamei, vă certați, v-ați înjurat ca la ușa cortului și acum faceți melodii împreună. De ce nu am voie să-i judec? Am voie. Sunt ipocriți. Despre ce vorbim?!”, a mărturisit și Cristi Mitrea în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Declarațiile lui Cristi Mitrea au stârnit numeroase reacții în rândul publicului. Mulți fani au fost de acord cu punctul său de vedere, considerând că Jador și Zanni și-au compromis integritatea pentru bani și faimă. Pe de altă parte, există și susținători care văd în această colaborare o oportunitate de a lăsa conflictele în urmă și de a crea muzică bună.

Întrebarea care rămâne în mintea multora este dacă această colaborare a fost într-adevăr o strategie de marketing sau un semn de împăcare reală. Deși Iancu Sterp și Cristi Mitrea sugerează că totul a fost doar pentru bani, este posibil ca cei doi artiști să fi văzut în această colaborare o șansă de a-și rezolva conflictele și de a merge mai departe.

După acest scandal, viitorul colaborării dintre Jador și Zanni rămâne incert. Cei doi vor trebui să decidă dacă vor continua să lucreze împreună sau dacă vor alege să își urmeze carierele separate. Indiferent de decizia lor, acest episod a demonstrat încă o dată cât de volatile pot fi relațiile în lumea showbiz-ului.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: