Redactia.ro
Home » Sport » Scandal uriaș! O fostă patinatoare își acuză antrenorul că a violat-o

Scandal uriaș! O fostă patinatoare își acuză antrenorul că a violat-o

Scandal uriaș

Scandal uriaș în Franța. O fostă campioană și-a acuzat antrenorul că a violat-o pe vremea când era minoră. Se pare că Sarah Abitbol nu este singura victimă a lui Gilles Beyer.

Poliția a deschis deja o anchetă după declarațiile campioanei. Fosta patinatoare, de zece ori campioană a Franței a declarat că fostul ei antrenor, Gilles Beyer a violat-o când era minoră, între 1990 și 1992. Franțuzoaica a ales să spună tot adevărul în autobiografia ei, ”O tăcere atât de lungă”.

”A profitat de mine noaptea, când dormeam. A început să facă lucruri oribile. Mă gândeam cum o să le explic asta părinților mei. Cum să explici ceva atât de oribil și de dezgustător? Era imposibil, așa că am ascuns tot. Mi-era rușine, mi-era frică”, a mai scris Sarah Abitbol, care acum are 44 de ani.

Mai multe patinatoare îl acuză pe Gilles Beyer

Se pare că de-a lungul timpului antrenorul a mai abuzat și alte minore. Helene Godard, l-a acuzat și ea. Helene spune că Beyer și alt antenor, Jean-Roland Racle, au abuzat-o sexual. Ministul Sportului din Franța, Roxana Mărăcineanu vrea să facă lumină în aceste cazuri și s-a implicat personal. Ea i-a cerut președintelui Federației de Patinaj să demisioneze, dar acesta a refuzat. Didier Gailhaguet a fost întrebat de ce l-a menținut în funcție pe Beyer dacă existau asemenea suspiciuni. Președintele Federației de Patinaj a declarat că va susține cât de curând o conferință de presă, pentru a lămuri lucrurile. Mai mulți patrinatori cunoscuți din Franța susțin că federația cunoștea de mult faptul că antrenorul avea un comportament neadecvat, dar nimeni nu a făcut nimic.

Citește și: Scoțienii îl laudă pe Ianis Hagi! Îl compară cu Ronaldo!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: