Redactia.ro
Home » Sport » Scoțienii îl laudă pe Ianis Hagi! Îl compară cu Ronaldo!

Scoțienii îl laudă pe Ianis Hagi! Îl compară cu Ronaldo!

Scoțienii îl laudă pe Ianis Hagi

Scoțienii îl laudă pe Ianis Hagi. Românul i-a impresionat după ce a debutat pentru Rangers.

La numai o zi după ce a semnat cu Rangers, Ianis Hagi a debutat pentru noua sa echipă. A intrat în minutul 77, și a reușit să impresioneze. Jurnaliștii scoțieni îl laudă deja.

„Ianis Hagi este cel mai talentat jucător cu ambele picioare pe care l-am văzut vreodată. Este strălucitor din punct de vedere tehnic, capabil de schimbări de direcție minunate și pase inteligente, dar trebuie să facă mai multe în preajma porții”, a scris jurnalistul Jordan Campbell.

Mijlocașul român a fost comparat cu Cristiano Ronaldo în publicația The Athletic.

„Există o mulțime de fotbaliști care joacă doar cu un singur picior și aleargă în jurul mingii de parcă ar fi Roger Federer pregătindu-și forehand-ul. Sunt unii ca Arjen Robben, care au nevoie doar de un singur picior – atât de bun era. Sunt și alții, precum Cristiano Ronaldo, care muncesc atât de religios pentru a-și îmbunătăți piciorul lor slab, dar sunt și câțiva, mai puțini, precum Ryan Kent, care este atât de înzestrat cu ambele picioare. Și mai sunt alții precum Ianis Hagi. Dacă ar fi să-i tai picioarele și să le amesteci într-o cutie, iar apoi dacă le montezi la loc, e foarte probabil să ai două picioare identice. De când juca pentru Genk, România și Viitorul, este imposibil să îți dai seama ce picior preferă”, a scris Jordan Campbell.

Debut perfect pentru Ianis

Antrenorul lui Rangers, Steven Gerrard l-a introdus pe român pe teren imediat după ce a semnat. Ianis Hagi a intrat în minutul 77 al meciului cu Aberdeen, care s-a terminat la egalitate 0-0. Comentatorii partidei au fost și ei impresionați de tehnica și calitățile jucătorului.

”Ai spune că e dreptaci, dar n-are deloc probleme când îi vine mingea pe piciorul stâng” au spus comentatorii.

Ianis Hagi a decis să plece de la Genk, unde ajunsese în vara anului trecut. A fost însă lăsat mai mult pe banca de rezerve. Astfel, și-a căutat un alt angajament.

Citește și: Adrian Mutu are interzis în Japonia! Nu poate merge la Olimpiada de la Tokyo

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: