Redactia.ro
Home » Stil de viață » Scandalos! Ce preț are un apartament din Centrul Vechi al Capitalei. Blocul este construit în 1940! FOTO

Scandalos! Ce preț are un apartament din Centrul Vechi al Capitalei. Blocul este construit în 1940! FOTO

GALERIE FOTO (5)

De-a dreptul halucinant! Dacă aveai impresia că le-ai văzut pe toate până acum, ei bine, te-ai înșelat. Care este prețul unui apartament din Centrul Vechi al Capitalei, aflat într-un bloc construit în 1940. Suma este colosală și cu siguranță, mulți râd atunci când aud prețul și văd cum arată.

Cât costă un apartament în Centrul Vechi

Un apartament din Centrul Vechi al Capitalei, aflat într-un bloc vechi, din 1940, se vinde cu 78.000 de euro, potrivit anunţului unei agenții imobiliare. Pe lângă faptul că este situat într-un bloc foarte vechi, apartamentul are şi un aspect care lasă mult de dorit. Sunt mulți cei care râd atunci când văd imaginile cu apartamentul și văd și prețul. Apartamentul respective se întinde pe 74 de metri pătrați și are două camere. Este situate la etajul 1 al blocului respectiv.

De altfel, în anunțul făcut de agenția respectivă este precizat și faptul că apartamentul este semidecomandat, are baie, bucătărie, o terasă mare și este pe lista imobilelor cu grad 1 de risc. Deși este vorba de Centrul Vechi al Bucureștiului, în anunț se precizează că zona unde se afl apartamentul este liniștită.

Anunțul făcut pe internet

Un apartament situat la etajul unu al unui bloc aflat într-o zonă încărcată de istorie, pe una din cele mai frumoase străzi din Centrul vechi, str.Smardan. Apartamentul este compus din: 2 camere semidecomandate, cu un hol generos, un loc de luat masa care dă într-o terasă mare, bucătărie, baie și o cameră de serviciu cu grup sanitar. Imobilul este construit în anul 1940, cu cadre și grinzi, dar se află pe listele imobilelor cu grad 1 de risc. Apartamentul are gaze, centrală proprie și necesită renovare. Geamurile apartamentului dau într-o curte interioară mare, ceea ce conferă luminozitate. Se pretează ca investiție pentru închiriere sau pentru rezidențial fiind foarte liniștit”, este anunțul postat de agenția imobiliară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini