Redactia.ro
Home » Monden » Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean continuă! Ce spune Iulia Sălăgean despre Bianca Drăgușanu

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean continuă! Ce spune Iulia Sălăgean despre Bianca Drăgușanu

De zile bune continuă scandalul dintre Iulia Sălăgean și Bianca Drăgușanu. Nici acum nu pare a fi ajuns la final. Dovada stă chiar ultimul mesaj pe care fosta soție a lui Alex Bodi l-a postat pe Instagram. Aceasta i-a transmis încă o replica dură Biancăi Drăgușanu. Bineînțeles, sub forma unui mesaj cu subînțeles.

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean continuă! Ce spune Iulia Sălăgean despre Bianca Drăgușanu

Iulia Sălăgean și Bianca Drăgușanu sun într-un război continuu. De asemenea, nu este prima dată când cele două sunt „la cuțite”. A existat o perioadă în care Bianca Drăgușanu chiar a acuzat-o pe Iulia Sălăgean că i-a furat un ceas foarte scump.

Când părea că totul se liniștește între cele două foste prietene, a izbucnit un alt scandal. Iulia a făcut publice mesajele primite de la actualul iubit al Biancăi, Gabi Bădălău. Pare că afaceristul are o viață amoroasă extrem de tumultoasă. El este căsătorit și are doi copii cu Claudia Pătrășcanu. În același timp este într-o relație cu Bianca Drăgușanu, și, totodată, îi scrie mesaje Iuliei Sălăgean.

Seara trecută, Bianca Drăgușanu a folosit cuvinte jignitoare la adresa Iuliei. Ea spunea că nimeni nu îl poate lua din brațele ei pe Gabi Bădălău. Mai mult, aceasta a dat de înțeles că femeie din viața afaceristului vin și pleacă. Ea a caracterizat femeile trecătoare prin viața lui Bădălău ca fiind „șosete de unică folosință”. De asemenea, Bianca nu consideră că bărbatul ar avea vreo vină, pentru că, spune ea, Gabi Bădălău a fost dintotdeauna un vânător.

Nu a durat mult până ca Iulia Sălăgean să reacționeze. Ea a mustrat-o pe Bianca Drăgușanu cu un mesaj cu subînțeles. Câteodată, când cineva este nefericit cu el însuși, creează probleme cu tot și cu toată lumea din jurul lui”, a scris Iulia Sălăgean pe Instagram.

Recent, Bianca Drăgușanu a povestit la Antena Stars că s-a împăcat cu Gabi Bădălău. Mai mult, cei doi locuiesc împreună și se iubesc la fel de mult ca până acum. Bianca a ținut să menționeze că între el și Iulia Sălăgean nu ar putea fi ceva serios.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: