Redactia.ro
Home » Monden » Scandalul dintre Jador și Zanni continuă. Jador scoate la iveală adevărul din spatele acuzațiilor: „Nu am înțeles reacția lui…”

Scandalul dintre Jador și Zanni continuă. Jador scoate la iveală adevărul din spatele acuzațiilor: „Nu am înțeles reacția lui…”

GALERIE FOTO (9)

Un nou scandal zguduie lumea mondenă din România, avându-l în prim-plan pe artistul Jador și pe fostul său coleg de la „Survivor România”, Zanni. Totul a început când Zanni a făcut acuzații grave la adresa lui Jador, spunând că acesta ar fi tratat-o inadecvat pe Oana Ciocan, fosta iubită a lui Jador.

Zanni l-a descris pe cântăreț ca fiind un bărbat violent, ceea ce a stârnit o adevărată furtună în mediul online și în presă. Însă, Jador nu a întârziat să răspundă, negând vehement acuzațiile și exprimându-și uimirea față de atitudinea lui Zanni.

O poveste de dragoste controversată

Înainte de izbucnirea scandalului, Jador a surprins pe toată lumea cu o postare emoționantă în care dezvăluia că s-a iubit în secret cu Oana Ciocan, chiar și după despărțirea lor oficială. Artistul și-a mărturisit sentimentele profunde pentru tânără și a sugerat că își dorește o împăcare. Postarea lui Jador a fost plină de emoție și nostalgie, lăsând impresia că povestea lor de dragoste încă nu s-a încheiat complet în inima artistului.

Însă, această declarație publică a fost catalizatorul unui conflict neașteptat. Mesajul lui Jador a atras atenția lui Zanni, care a lansat acuzații grave, susținând că Jador ar fi fost violent și că nu a tratat-o corespunzător pe Oana Ciocan. Aceste afirmații au declanșat un val de reacții și speculații în mediul online, ducând la amplificarea tensiunilor dintre cei doi foști colegi de la „Survivor România”.

Zanni atacă fără milă

Zanni nu s-a sfiit să își facă publică opinia despre Jador și despre relația acestuia cu Oana Ciocan. El a susținut că Jador ar fi fost abuziv și violent, ceea ce a șocat pe mulți dintre fanii artistului. Declarațiile lui Zanni au venit ca un adevărat șoc, mai ales că, în trecut, cei doi păreau să fi rezolvat conflictele de la „Survivor România” și să fi lăsat în urmă neînțelegerile. „Am văzut cum o trata și nu mi se pare normal. Oana nu merita așa ceva…”, ar fi spus Zanni, aducând în discuție felul în care Jador ar fi tratat-o pe fosta lui iubită. Aceste acuzații au alimentat speculațiile din presă, creând o adevărată controversă în jurul artistului.

În mijlocul scandalului, Oana Ciocan a decis să intervină și să lămurească situația. În loc să confirme acuzațiile lui Zanni, Oana a luat apărarea fostului său iubit, declarând că Jador nu a fost niciodată violent cu ea. Tânăra a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui și a subliniat că Jador a fost mereu un partener respectuos și iubitor. Această declarație din partea Oanei a venit ca un răspuns direct la acuzațiile lui Zanni și a contribuit la liniștirea parțială a fanilor lui Jador, care erau preocupați de imaginea artistului.

Replica lui Jador

upă ce Oana a clarificat situația, Jador a simțit nevoia să intervină și el pentru a dezminți acuzațiile care i-au fost aduse. Într-un video postat pe rețelele sociale, Jador a vorbit deschis despre relația lui cu Oana, subliniind că dragostea lui pentru ea este reală și că nu ar fi niciodată capabil să îi facă rău. Artistul a subliniat că muzica lui este inspirată de dragostea pentru Oana și că ea va rămâne mereu „muza” lui, indiferent de ce s-a întâmplat între ei.

„Nu aș face niciodată asta femeii pe care o iubesc. Am crescut într-o familie cu femei, cu trei surori, o mamă și două bunici care m-au învățat să respect femeile. Îmi dedic muzica lor, pentru că ele m-au sprijinit toată viața.”, a spus Jador, vizibil afectat de acuzațiile aduse.

Jador și Zanni – de la prieteni la rivali

n alt aspect surprinzător al acestui scandal este faptul că, după „Survivor România”, Jador și Zanni păreau să fi lăsat în urmă conflictele. După competiție, cei doi au colaborat la un videoclip muzical, iar Jador a menționat că au avut o relație amiabilă. Artistul a explicat că a investit în acea colaborare, plătind pentru piesă și videoclip, iar după lansarea acestora, Zanni i-a trimis un mesaj de mulțumire. Totuși, Jador s-a arătat dezamăgit de atacul brusc al lui Zanni, mai ales că nu înțelege motivele din spatele acestui conflict. „Nu caut un răspuns de la el, dar nu mă așteptam la asta. Oamenii care mă cunosc știu că nu sunt violent.”, a adăugat Jador, arătându-se contrariat de reacția fostului său coleg.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, mulți dintre aceștia fiind surprinși de acuzațiile aduse lui Jador. Deși unii au rămas sceptici, majoritatea fanilor au continuat să îl susțină pe artist, lăudându-l pentru deschiderea și sinceritatea cu care a abordat acest scandal. Fanii lui Jador au apreciat faptul că artistul a ales să vorbească deschis despre sentimentele sale și să respingă acuzațiile cu demnitate. În același timp, fanii lui Zanni au rămas fermi pe poziții, considerând că acesta a avut motive întemeiate să facă dezvăluirile.

Ce urmează pentru Jador și Zanni

În urma acestui scandal, relația dintre Jador și Zanni pare să fi fost deteriorată iremediabil. Cei doi, care păreau să fi lăsat în urmă animozitățile din „Survivor România”, se află acum în mijlocul unei dispute publice care i-a distanțat. În timp ce Jador a ales să răspundă cu calm și respect, rămâne de văzut dacă Zanni va veni cu alte detalii sau va pune capăt acestui conflict. În ciuda scandalului, Jador pare să fie concentrat pe cariera sa muzicală.

Artistul continuă să lucreze la noi proiecte muzicale, iar sentimentele sale pentru Oana Ciocan par să inspire piesele pe care le lansează. Deși relația lor s-a încheiat, Jador a subliniat că Oana va rămâne mereu o parte importantă din viața lui. Acest episod tumultuos nu pare să-l oprească pe artist din a-și urma visurile și a continua să își construiască cariera în muzică.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: