Redactia.ro
Home » Monden » Scandalul dintre Marian Manole și Petru Mircea este departe de a se finaliza. Cei doi au continuat războiul la mormântul Mădălinei Manole

Scandalul dintre Marian Manole și Petru Mircea este departe de a se finaliza. Cei doi au continuat războiul la mormântul Mădălinei Manole

GALERIE FOTO (2) Scandalul dintre Marian Manole și Petru Mircea este departe de a se finaliza.

Scandalul dintre Marian Manole și Petru Mircea este departe de a se finaliza. Moartea Mădălinei Manole a declanșat un adevărat război între fratele și soțul acesteia. Marian Manole și Petru Mircea continuă să se certe și să se jignească, chiar și la mormântul artistei.

Scandalul dintre Marian Manole și Petru Mircea este departe de a se finaliza. Cei doi au continuat războiul la mormântul Mădălinei Manole

Scandalul dintre Marian Manole și Petru Mircea este departe de a se finaliza. Mădălina Manole a plecat dintre noi mult prea devreme, iar printre cei mai afectați s-au numărat soțul, copilul, fratele și părinții artistei. Din păcate, cei care i-au dat viață s-au stins din viață fără să înțeleagă ce s-a întâmplat, de fapt, cu fiica lor. Mai mult, părinții Mădălinei Manole nu au fost lăsați să-și cunoască unicul nepot, fiul artistei.

Madalina si Petru Mircea

Acum, fratele cântăreței și fostul soț al acesteia se războiesc, chiar și la mormântul ei. Recent, cei doi s-au certat în timp ce se aflau la mormântul Mădălinei. Marian Manole a vorbit despre cel mai recent scandal care a avut loc între el și Petru Mircea. Conform acestuia, fostul cumnat i-ar fi vorbit foarte urăt, la fel ca atunci când a mers la casa lui din Otopeni, pentru a-și vedea nepotul. „Eram la cimitir și au apărut prietenii mei scumpi și dragi de la Otopeni, cu ghilimelele de rigoare. Cumnatul meu însoțit de prietenul lui. Au început ritualurile lor, cu ruptul cozilor de flori. Există filmări, n-o să le dau niciodată. Mi-a vorbit foarte urât, deși eram la Ploiești, nu eram în fața casei de la Otopeni ca în aprilie, când țipa, mă înjura și făcea în toate felurile. (…) Aceleași texte șabloan pe care le spune de 11 ani: să plec, să-l las în pace. Pe urmă a început să turuie vrute și nevrute”, a spus Marian Manole, la Antena Stars.

Mai mult, fratele artistei susține că Petru Mircea ajunge tot mai rar la mormântul surorii lui, acum având alte priorități. „El vine de 2-3 ori pe an la cimitir. Mai nou am înțeles că s-a însurat, am și văzut-o pe doamna lui acolo în curte, când m-am dus în aprilie. Are alte preocupări, la cimitir vine din ce în ce mai rar”, a mai spus fratele regretatei artiste.

Marian Manole, dat în judecată de Petru Mircea

Nici la 11 ani de la moartea artistei, cei doi nu au reușit să facă pace. Marian Manole este activ pe rețelele de socializare, iar în urmă cu ceva timp scria că Petru Mircea îl dă în judecată.

Pentru că nu are bani de avocați, fratele artistei a spus că va vinde unele lucruri rămase de la ea. „Dragi fani ai MADALINEI, începând de azi, de mâine sau poimâine, voi renunța la acest cont de Facebook dedicat surorii mele! Puiucul, fostul meu cumnat, mă dă în judecată!Principalele capete de acuzare,sunt:1).Postez poze cu casa lui.2).Postez poze cu copilul lui.3).POSTEZ POZE CU SOTIA LUI,MAGDA! Și spune el, că este ILEGAL! ȘOCANT!!! Postez poze cu MAGDA, sora mea, nevasta lui, adică cu artista Mădălina Manole! Magduta îi spunea părinții mei! El îi spunea Magda!”, a scris fratele Mădălinei Manole pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: