Redactia.ro
Home » Stil de viață » Scapă de pungile de sub ochi folosind acest truc la care nu te-ai fi așteptat!

Scapă de pungile de sub ochi folosind acest truc la care nu te-ai fi așteptat!

Scapă de pungile de sub ochi

În majoritatea cazurilor, pungile de sub ochi reprezintă o îngrijorare cosmetică și nu indică probleme de sănătate. Cu toate acestea, ar trebui să vă vadă un medic în cazul în care apar mâncărimi, zona este roșie sau dureroasă sau schimbările se întamplă brusc. Acest lucru ar putea fi un semn al unei reacții alergice sau ale unei boli.

Comprese reci contra pungilor de sub ochi

Compresele reci constituie cea mai la îndemână, dar și una dintre cele mai eficiente metode pentru reducerea inflamției în cazul pungilor de sub ochi. Poți folosi atât comprese cu apă rece, cât și gheață sau castraveți congelați pentru reducerea volumului pungilor de sub ochi.

Aplicarea unei linguri reci pe ochii umflați îi ajută să relaxeze vasele sangvine și să se reducă umflăturile.

Două linguri se pun la frigider timp de 15 minute, apoi se pun pe zona ochilor. Se mențin până se încălzesc. Repetă zilnic până încep să scadă pungile de sub ochi.

Scapă de pungile de sub ochi cu castravete

Ca agent calmant pentru piele, castravetele are calități astringente și antioxidante care ajută la reducerea umflăturilor și a cearcănelor de sub ochi.

3-4 felii de castravete se pun la frigider timp de o jumătate de oră, apoi se pun peste ochi. Când s-au încălzit, înlocuiește-le cu alte felii reci. Repetă de 2-3 ori. Repetă remediul zilnic până vei observa îmbunătățiri.

Cartoful crud – un aliat contra pungilor

Cartoful conține agenți cu proprietăți de decolorare, care au capacitatea de a deschide culoarea pielii. Dă cartoful pe răzătoare, strecoară sucul obținut și apoi înmoaie o dischetă demachiantă în sucul respectiv. Aplică discheta sub forma de compresă și las-o să acționeze până la 15 minute, apoi clătește cu apă rece. Dacă este aplicat sub formă de compresă rece, taiat felii, cartoful nu numai că estompează cearcanele, însă este eficient și în cazul pungilor de sub ochi.

Vei observa că în scurt timp umflăturile încep să dispară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini