Redactia.ro
Home » Monden » Scarlett Johansson a născut. Celebra actriță a adus pe lume un băiețel

Scarlett Johansson a născut. Celebra actriță a adus pe lume un băiețel

GALERIE FOTO (4) Scarlett Johansson a născut.

Scarlett Johansson a născut. Surpriză colosală pentru fanii actriței Scarlett Johansson. Vedeta la Hollywood a adus pe lume un băiațel perfect sănătos, la scurt timp după ce soțul ei a anunțat că aceasta este însărcinată cu primul lor copil. Scarlet mai are o fetiță din prima căsătorie.

Scarlett Johansson a născut. Celebra actriță a adus pe lume un băiețel

Scarlett Johansson a născut. În ultimele luni, celebra actriță a lipsit din mediul online, evitând să mai iasă și în public. Ei bine, Scarlett Johansson nu a fost bolnavă, dar a fost însărcinată și a preferat să se ascundă de lume. În urmă cu câteva zile, soțul său, comediantul Colin Jost a făcut marele anunț, iar acum, acesta a transmis că vedeta de la Hollywood a născut un băiețel perfect sănătos.

Deși fanii actriței au fost îngrijorați în această perioadă, se pare că motivul a fost unul important. Scarlett a preferat să fie discretă și să nu anunțe că este gravidă. Actrița din Black Widow, mai are o fetiță de șase ani din căsătoria cu Romain Dauriac. Potrivit actorului, băiețelul a primit numele Cosmo, iar cei doi părinți își doresc ca public să le respecte intimitatea. „Ok, am făcut un copil. Numele lui este Cosmo. Îl iubim foarte mult. Am aprecia dacă ne-ați respecta intimitatea”, a spus comediantul Jost pe Instagram.

Zvonuri legate de o posibilă sarcină a actriței au apărut în luna iulie, dar ele au fost confirmate abia în urmă cu câteva zile. În timpul unui show de stand-up comedy, Colin Jost a declarat că va avea un copil cu Scarlet Johansson. Cei doi sunt împreună din 2017, iar după doi ani s-au logodit. În 2020, în plină pandemie de coronavirus, s-au căsătorit acasă, la New York.

Scarlett Johansson, scandal mare la Hollywood

Faimoasa actriță a intentat un proces împotriva companiei Disney, acuzând-o de încălcarea contractului. Cu toate că Disney a respins acuzațiile lui Scarlett, agenția Creative Arts Agency a intrat și ea în luptă. Bryan Lours, co-președintele celei mai mari agenții de la Hollywood a dat publicității o declarație în care acuză Disney că a dezvăluit onorariul de 20 de milioane de dolari al actriței pentru filmul cu super-eroi.

Această declarație vine la scurt timp după ce vedeta filmului „Black Widow” în care a acuzat Disney de nerespectarea contractului. Disney a respins acuzațiile, afirmând că procesul nu are nicio bază, dezvăluind că Johansson a primit 20 de milioane de dolari pentru film. Ulterior, Lourd a spus că Disney „acuzat-o cu nerușinare și în mod fals pe doamna Johansson că este insensibilă la pandemia globală Covid”.

Scarlett Johansson joacă rollul principal în „Văduva neagră”. Filmul o are în plin plan pe Natasha Romanoff, care este nevoită să se lupte cu trecutul ei. Aceasta este urmărită de o forță care vrea să o distrugă, așa că este nevoită să lupte pentru viața ei. . „Am simțit de la bun început, de la primele discuții despre un potențial film de sine stătător, că nu are niciun sens să îl facem dacă nu săpăm adânc în trecutul ei”, afirmă Scarlett Johansson.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: