Redactia.ro
Home » Monden » Scarlett Johansson este însărcinată cu al doilea copil. Soțul ei a dat marea veste

Scarlett Johansson este însărcinată cu al doilea copil. Soțul ei a dat marea veste

GALERIE FOTO (6) Scarlett Johansson este însărcinată cu al doilea copil.

Scarlett Johansson este însărcinată cu al doilea copil. Celebra actriță va deveni mamă pentru a doua oară. Soțul acesteia, Colin Jost a fost cel care a făcut marele anunț. Scarlett Johansson și partenerul ei sunt în culmea fericirii!

Scarlett Johansson este însărcinată cu al doilea copil. Soțul ei a dat marea veste

Scarlett Johansson este însărcinată cu al doilea copil. Cunoscuta actriță de la Hollywood va deveni mamă pentru a doua oară. În plină promovare a filmului „Black Widow”, Scarlett Johansson a dezvăluit că așteaptă al doilea copil. Vestea a fost anunțată de soțul său, Colin Jost, care este extrem de fericit. „Avem un copil, este fascinant pentru noi”, a spus Jost, în vârstă de 39 de ani, în timpul unui spectacol de stand-up la Ridgefield Playhouse din Connecticut în weekendul trecut.

Actrița, în vârstă de 36 de ani mai are o fetiță de șase ani, Rose Dorothy, împreună cu Romain Dauriac. Încă din luna iunie se zvonea că actrița ar fi însărcinată, iar în tot acest timp, Scarlett a evitat să apară în public cu burta la vedere. Conform unui apropiat al artistei, vedeta a preferat să țină ascunsă sarcină. „Scarlett Johansson este însărcinată, dar a păstrat secret acest lucru, fiind foarte tăcută. A stat ascunsă în ultima perioadă. Actrița urmează să devină mamă în curând, ea şi Colin sunt încântaţi”, a spus un apropiat al artistei pentru Daily Star.

Moderatorul show-ului “Saturday Night Live” și Scarlett Johansson s-au căsătorit anul trecut, organizând o ceremonie discretă, în luna octombrie, după o relație de trei ani. Actrița de la Hollywood și Colin Jost se cunosc din 2016, de pe vremea când Scarlett era într-o relație cu Josh Hartnett.

Celebrul film „Black Widow” o are în plin plan pe Natasha Romanoff, care este nevoită să-și confrunte trecutul după ce se trezește prinsă într-o conspirație ce are legătura cu întreaga sa viață. Natasha este urmărită de o forță care vrea să o distrugă, motiv pentru care, aceasta este nevoită să facă față repercursiunilor din perioada în care era spion și să schimbe multe lucruri. . „Am simțit de la bun început, de la primele discuții despre un potențial film de sine stătător, că nu are niciun sens să îl facem dacă nu săpăm adânc în trecutul ei”, afirmă Scarlett Johansson.

„Black Widow”

Drama lui Scarlett Johansson

Scarlett Johansson a fost căsătorită cu jurnalistul francez Romain Dauriac, împreună cu care are o fiică de șase ani. Actrița nu s-a adapta la viața din Paris, iar relația lor s-a destramat cu timpul. Cei doi s-au căsătorit într-o mare discreție în 2014 și au început să-și împartă timpul între New York și Paris. Pentru că Roman insista să-și petreacă mai mult timp în țara natală, lucrurile s-au schimbat.

Scarlett si fiica ei
Scarlet si fostul sot

Prietenii celor doi au declarat că actrița s-a luptat foarte tare să se adapteze la viața pariziană, sugerându-i, în disperare de cauză fostului soț să se întoarcă în America. „Scarlett nu s-a simţit niciodată cu adevărat acasă în Paris. Chiar şi după atât timp, tot nu vorbeşte bine franceza. E foarte nefericită acolo, e chiar depresivă. Şi-ar dori să locuiască în Los Angeles, dar Romain urăşte Hollywoodul. Sincer, mie mi se pare că dacă n-ar fi fost la mijloc fiica lor, Rose, Scarlett l-ar fi lăsat pe Romain la Paris şi şi-ar fi văzut de viaţa ei în America cu multe luni în urmă”, a dezvăluit o sursă din cercul de prieteni al actriţei.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: