Redactia.ro
Home » Monden » Catherine Zeta-Jones, corp de zeiță la 51 de ani. Cum se menține slabă actrița de la Hollywood

Catherine Zeta-Jones, corp de zeiță la 51 de ani. Cum se menține slabă actrița de la Hollywood

GALERIE FOTO (6) Catherine Zeta-Jones, corp de zeiță la 51 de ani.

Catherine Zeta-Jones, corp de zeiță la 51 de ani. Cunoscută pentru rolul Elenei Montero din „Masca lui Zorro”, Catherina Zeta Jones continuă să-și uimească fanii. La vârsta de 51 de ani, actrița are un corp de zeiță. Recent, vedeta le-a arătat fanilor din mediul online cum se menține suplă.

Catherine Zeta-Jones, corp de zeiță la 51 de ani. Cum se menține slabă actrița de la Hollywood

Catherine Zeta-Jones, corp de zeiță la 51 de ani. Actrița a fost considerată ani la rând una dintre cele mai frumoase celebrități feminine din lume. Catherine Zeta-Jones arată incredibil de bine la vârsta de 51 de ani, iar acest lucru o demonstrează noile imagini postate pe rețelele de socializare. De-a lungul anilor, Catherine Zeta nu a avut mari probleme cu greutatea, dar după ce a devenit mamă a primit un rol pentru care trebuia să slăbească nu mai puțin de 19 kilograme. Atunci, soția lui Michael Douglas a apelat la o dietă la care nu a renunțat nici în prezent.

Deși nu este genul de persoană care să posteze imagini sau filmări în costum de baie, actrița a postat în urmă cu puțin timp, un clip video în care face diverse mișcări într-o ținută surprinzătoare. Catherine apare în costum de baie în timp ce își face ora de Yoga de dimineață, la bordul unui iaht de lux, aflăndu-se într-o vacanță de lux. „Easy like Sunday morning„, a scris ea.

Deși are doi copii, actrița a făcut eforturi pentru a-și menține trupul de zeiță. Soția lui Douglas a declarat că are câteva reguli pentru a se menține în formă. Mai exact, bea multă apă, nu consumă deloc alcool și face mult sport, precum yoga, înot, sport, tenis și ore de step. Mai mult, vedeta a mărturisit că îi place foarte mult să danseze, iar în sala privată de sport, Catherine are o bară de balet. „Iubesc Yoga pentru că mă ajută să menţin echilibrul corpului şi, totodată, şi al minţii. Dar îmi place mult şi dansul. Am o bară de balet în sala mea de sport. Dau muzica atât de tare încât parcă pulsează şi pereţii şi încep să dansez intens timp de o oră. Dar fac o diversitate de lucruri – merg pe bandă, folosesc bicicleta eliptică, fac chiar şi hula-hoop. Vreau să menţin tot corpul în mişcare” a explicat Catherine.

Secretele frumuseții lui Catherine Zeta-Jones

Actrița de la Hollywood a declarat că folosește uleiul de argan pentru a-și hidrata chipul și pentru a-și menține aspectul întinerit al pielii. „Din cauza zborurilor lungi si a programului incarcat, ajung seara la hotel, iar pielea mea pare ca un chips. Folosesc uleiul de argan inainte de culcare, iar dimineata simt pielea hidratata. In plus, consumul de apa este esential„, a marturisit actrita.

Actrița are o avere de 45 milioane de dolari și reușește să păcălească timpul folosind aproximativ 70 de produse cosmetice cu prețuri care ajung până la 450 $ fiecare. Catherine are și o angajată expertă în cosmetice, care îi face tratamente și măști. Partenera lui Zorro are mare grijă și de ceea ce mănâncă. Aceasta are bucătar personal, mărturisind că ea nu știe să gătească. Consumă deseori fructe, alimente alcaline, nuci, alune, migdale, semințe și legume. Catherine Zeta-Jones este căsătorită din 2000 cu Michael Douglas și au împreună doi copii, Dylan și Carys.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: