Redactia.ro
Home » Știri » Scenariul George Floyd se repetă? Poliţist din Reşiţa, filmat cu genunchiul pe gâtul unui tânăr

Scenariul George Floyd se repetă? Poliţist din Reşiţa, filmat cu genunchiul pe gâtul unui tânăr

Polițist din Reșița

Un poliţist din Reșița este acuzat de violenţă împotriva unui tânăr. Intervenția este asemănătoare celei care a dus la decesul afro-americanului George Floyd. Filmarea arestării a ajuns în mediul public.

Poliția Română a deschis o anchetă cu privire la modul în care polițiștii au acționat. Un tânăr este pus la pământ, iar un polițist îi pune acestuia piciorul pe gât. Apoi, tânărul este încătușat și trântit pe capota unei mașini parcate acolo.

Potrivit reprezentanților Poliției, intervenția a venit după un conflict spontat izbucnit între 2 persoane implicate într-un accident rutier. Polițiștii implicați în incident spun că exista riscul escaladării conflictului, așa că au trecut rapid la imobilizarea persoanelor implicate, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Imaginile cu polițistul din Reșița care agresează un tânăr au fost surprinse de martori, care le spun polițiștilor că tânărul este nevinovat.

ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE Un polițist din Reșița îi pune piciorul pe gât unui tânăr

ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE Un polițist din Reșița îi pune piciorul pe gât unui tânărDetalii AICI: https://www.stiripesurse.ro/atentie-imagini-ocante-un-politist-din-resita-ii-pune-piciorul-pe-gat-unui-tanar_1473833.html

Publicată de stiripesurse.ro pe Miercuri, 10 iunie 2020

„Trebuie să precizăm că imaginile respective sunt din data de 20 mai. În imaginile respective apar polițiști din cadrul Poliției Municipiului Reșița, care intervin pentru imobilizarea unei persoane. Este vorba despre un tragic accident rutier care s-a produs în data de 20 mai, în cadrul căruia a decedat un coleg al nostru.

În urma accidentului au fost dirijate la fața locului mai multe echipaje, iar în timp ce se efectua intervenția, în proximitatea locului accidentului, a izbucnit un conflict spontan între niște persoane”, a declarat Alina Boeru, purtător de cuvânt IPJ Caraș Severin.

Moartea lui George Floyd a zguduit America

America fierbe pur și simplu de două săptămâni, după decesul afro-americanului George Floyd. Au fost proteste masive în toată țara după uciderea brutală a bărbatului de culoare de către un polițist alb. George Floyd, un american de culoare care a murit de Ziua Eroilor (25 mai) după ce a fost imobilizat de un poliţist alb din Minnesota.

Agentul de poliţie a fost pus sub acuzare pentru crimă şi omor din culpă în cazul morţii lui George Floyd. Acesta a murit după ce a fost imobilizat cu genunchiul pe gât. Suspectul de culoare le spusese poliţiştilor că nu putea respira din cauza manevrei de imobilizare. Alţi trei poliţişti ar putea fi inculpaţi în acest caz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: