Redactia.ro
Home » Știri » Scene apocaliptice! Un oraș din China a fost invadat de sute de mii de insecte: „Să fie oare un semn?”

Scene apocaliptice! Un oraș din China a fost invadat de sute de mii de insecte: „Să fie oare un semn?”

Scene de-a dreptul apocaliptice au făcut înconjurul internetului în aceste zile! Un oraș din China a fost invadat de sute de mii de insecte

Scene de-a dreptul apocaliptice au făcut înconjurul internetului în aceste zile! Un oraș din China a fost invadat de sute de mii de insecte, iar cei care au fost martori ai acestui fenomen se tem că ar fi doar un preambul pentru ceva mult mai grav.

Locuitorii din Yiyang, un oraș situat în sudul Chinei, în provincia Hunan, sunt terorizați de sute de mii de insecte care au invadat și au devastat orașul. Ei se tem că acestea anunță că urmează să se întâmple ceva mult mai rău în curând.

Scene apocaliptice! Oraș din China, invadat de roiuri uriașe de insecte

Roiurile uriașe au ocupat străzile, spre marea disperare a șoferilor, dar și a pietonilor. Parcă este o scenă biblică precum invazia lăcustelor anunțată pentru momentul apocalipsei. Imaginile au fost surprinse de locuitorii care au filmat și au postat ulterior pe internet, mai precis pe rețeaua de socializare Douyin, un fel de TikTok, potrivit The Mirror.

Oamenii și mașinile abia reușesc să treacă din cauza sutelor de mii de insecte care zboară pe lângă luminile stradale aprinse. Pe filmare se poate vedea și un bărbat pe un scuter care încearcă să scape de roiurile enorme.

Unul dintre cei care au privit imaginile șocante din China a lansat un avertisment dur: „Cred că aceste roiuri anunță venirea unui taifun”, în timp ce un alt comentator a transmis un alt mesaj care i-a pus pe mulți pe gânduri: „Se întâmplă tot mai multe evenimente bizare în ultima vreme. Să fie oare un semn?”.

Cu toate că se întâmplă în fiecare toamnă să apară niște roiuri de insecte, anul acesta ele sunt prezente într-un număr nemaivăzut de mare. Insectele din imagini cresc, de obicei, pe lângă râuri și lacuri, iar orașul acesta este poziționat aproape de locul în care râul Zi se varsă în râul Yangtze prin lacul Dongting.

Potrivit specialiștilor, aceste fenomene se petrec în special în zonele în care râurile cu apă dulce se varsă în lacuri. Aici cresc larvele sub apă, hrănindu-se cu alge și plante. Când se încălzește vremea, adulții ies brusc în număr mare. Au o viață extrem de scurtă, de maximum două zile.

Acest fenomen durează în Yiyang undeva la aproximativ 15 zile, dar nu s-a mai pomenit până acum să fie un număr atât de mare de roiuri.

Sursă foto: Colaj Canva/Youtube

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: