Redactia.ro
Home » Știri » Scene cumplite în Mexic! Cel puțin 15 oameni au murit într-un accident la metroul suspendat din capitală

Scene cumplite în Mexic! Cel puțin 15 oameni au murit într-un accident la metroul suspendat din capitală

GALERIE FOTO (2) Scene cumplite în Mexic! Cel puțin 15 oameni au murit într-un accident la metroul suspendat din capitală

O tragedie a avut loc în Mexic! Un metrou al liniei suspendate 12 din Ciudad de México s-a prăbuşit luni noapte între staţiile Olivos şi Tezonco după surparea unei pasarele, iar autorităţile au anunţat pentru moment că accidentul s-a soldat cu cel puţin 15 morți și 70 de răniți.

Cel puțin 15 oameni au murit într-un accident la metroul suspendat din Mexic

Șefa guvernului regional, Claudia Sheinbaum, a anunţat că s-a deplasat la locul accidentului, iar pasagerii au fost salvaţi de pompieri. Răniţii au fost duşi la două spitale din zonă, relatează El Pais. Mai mult de 5,5 milioane de persoane folosesc zilnic metroul.


Structura s-a prăbuşit peste vehiculele care circulau pe bulevardul Tláhuac, una dintre arterele principale din sud-estul capitalei. La faţa locului se află echipe ale serviciilor de urgenţă şi personal al Protección Civil. În mod evident, circulaţia pe această linie a fost oprită şi autorităţile au făcut apel la populaţie să evite zona.

Un accident la metroul din Mexic s-a întâmplat și anul trecut

În luna martie a anului trecut, ciocnirea a două trenuri ale metroului din Ciudad de México a dus la decesul unei persoane şi la mai mult de 40 de răniţi.


Linia 12, cu o investiţie de 1.800 de milioane de dolari, a fost inagurată în octombrie 2012.

Scene cumplite în Mexic! Cel puțin 15 oameni au murit într-un accident la metroul suspendat din capitală