Redactia.ro
Home » Știri » Scene de groază în centrul Londrei. Câțiva cai au produs pagube după ce și-au aruncat călăreții

Scene de groază în centrul Londrei. Câțiva cai au produs pagube după ce și-au aruncat călăreții

GALERIE FOTO (7) Cinci cai din Household Cavalry au fost lăsați în libertate în centrul Londrei. Sursă foto: dailymail.co.uk

Cinci cai din Household Cavalry au fost lăsați în libertate în centrul Londrei după ce și-au aruncat călăreții militari în timpul exercițiului de miercuri dimineață, conform Daily Mail Online. Aceste animale au străbătut Londra într-o cursă de 10 kilometri, provocând incidente grave pe parcursul traseului. Caii au lovit mașini, un autobuz și pietoni, rănind un soldat în proces.

Martorii au relatat că soldatul din Household Cavalry a fost aruncat de pe calul său și a căzut la pământ, urlând de durere, în urma impactului cu o mașină, în apropierea Hotelului Clermont de pe Buckingham Palace Road, Victoria. Evenimentul a avut loc în timpul exercițiului zilnic desfășurat pe Horse Guards Parade, în Whitehall, în jurul orei 8:40 dimineața.

Caii au provocat daune materiale și victime

Unul dintre cai a intrat într-un autobuz cu etaj, spărgându-i parbrizul, iar un altul a lovit un taxi negru. O mărturie a unui muncitor de 48 de ani a subliniat gravitatea situației, descriind cum soldatul rănit zăcea pe asfalt, fiind grav afectat, iar urmele de sânge erau vizibile pe mașina implicată în accident.

Un alt cal a provocat daune unui autoturism Mercedes-Benz (taxi), spărgând două geamuri din partea din spate. Pentru gestionarea situației, Buckingham Palace Road a fost închisă, iar un cordon de siguranță a fost instituit.

Caii s-au îndreptat apoi spre estul Londrei, ajungând până la Aldwych, unde au fost stopați și controlați de poliție pe autostradă, în apropiere de Limehouse. Ofițerii au solicitat intervenția unei echipe speciale de transport animale din cadrul armatei pentru a prelua caii.

Evenimentul a generat panică și necesitatea intervenției echipajelor medicale la mai multe locații, inclusiv în Buckingham Palace Road, Belgrave Square și la intersecția dintre Chancery Lane și Fleet Street, pentru a oferi asistență victimelor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: