Redactia.ro
Home » Monden » Scene nedifuzate la Survivor România. Ce au făcut Faimoșii când Raluca a scăpat bolul cu orez: „Lumea ar fi spus că sunt nebuni”

Scene nedifuzate la Survivor România. Ce au făcut Faimoșii când Raluca a scăpat bolul cu orez: „Lumea ar fi spus că sunt nebuni”

GALERIE FOTO (2) Scene nedifuzate la Survivor România.

Scene nedifuzate la Survivor România. Andreea Lodba a ieșit din competiția Survivor România, în urma voturilor telespectatorilor. Actrița a făcut dezvăluiri șocante despre clipele petrecute alături de Faimoși. Aceasta a povestit momentul nedifuzat în care Raluca a scăpat orezul pe jos.

Scene nedifuzate la Survivor România. Ce au făcut Faimoșii când Raluca a scăpat bolul cu orez: „Lumea ar fi spus că sunt nebuni”

Scene nedifuzate la Survivor România. În urmă cu două săptămâni, Andreea Lodbă a părăsit competiția Survivor România, în urma voturilor publicului. Recent, actrița a vorbit despre experiența trăită în Republica Dominicană, povestind ce lecții importante a învățat. De asemenea, fosta faimoasă a povestit un moment șocant, nedifuzat, petrecut în echipa Faimoșilor.

Andreea a declarat în emisiunea lui Teo că, înainte de a participa la Survivor România, nu se bucura de lucrurile importante atunci când era acasă. Aceasta a spus că nici nu a apucat să se certe cu colegii săi din echipa roșie. „De acum incolo vreau sa continui cu sportul, cel putin pentru mine.(…) Nu am apucat să mă cert cu nimeni, mi-am dorit ca dincolo de competitie sa ii cunosc pe toti ca persoane. Stiam ca se va sfarsit si mi-am dorit sa ii cunosc ca oameni. Cea mai importanta lectia a fost legata de importanta familiei. Cand eram acasa la filmari si ma sunau ei mei le respingeam apelurile, poate trecea o zi până vorbeam cu ei. Mi-am dat seama cat de importante sunt cele trei minute să îți suni tatăl sau mama. Mi-am dat seama cât de importanta este mâncarea, acasă facem risipă”, spune Andreea Lodbă.

De asemenea, actrița a mărturisit că emisiunea difuzată pe KanalD este mult peste ceea ce se difuzează pe micul ecran. Andreea a povestit o situație care a marcat-o. Potrivit acesteia, când Raluca Dumitru a scăpat bolul cu orez, băieții au început să-l aduce de pe jos. Vedeta consideră că aceste condiții au transformat-o într-un om mult mai grijuliu și mai realist. „Odată s-a intamplat să scape Raluca orezul pe jos si băieții s-au repezit să îl adune. Dacă s-ar fi văzut acasă, lumea ar fi spus că sunt nebuni. Mi-am dat seama cat de important este o regula de orez. M-am intors alt om, aceasta competitie m-a schimbat foarte mult. Mi-am dat seama ca trebuie să pretuiesc oamenii cu care convietuiesc. As mai fi rezistat in competitie, abia ma acomodasem cu traiul de acolo, cu foamea. M-au nominalizat Zanni, Elena, dacă nu mă înșel… m-au nominalizat din punct de vedere sportiv, am considerat că a fost un vot corect”, a mai spus actrita.

Andreea Lodba

Andreea Lodbă, adevărul despre rivalitățile de la Survivor România

Duminică, Adelina Damian  de la echipa Războinicilor a fost cea care a părăsit competiția de la Survivor România. Andreea și Adelina au fost prezente la Teo Show, atât fizic, cât și virtual, și au vorbit despre rivalitățile din competiție. Actrița din serialul„Moldovenii” a declarat că s-a înțeles bine cu toți concurenții, având numai cuvinte de laudă la adresa colegilor săi. Andreea a spus că Sebastian a fost cel cu care s-a antrenat cel mai des, iar Zanni i-a ridicat mereu moralul cu glumele sale.„Rivalitate nu am simțit la mine în echipă. E o linie fină între ce poate demonstra un băiat pe traseu și ce poate demonstra o fată”, a declarat Andreea Lodbă.

În schimb, Adelina a spus că băieții au tendința de se alia pentru a scoate fetele din concurs, cel puțin atunci când simt pericolul eliminării. Dar ambele concurente sunt de acord cu faptul că la fața locului, competiția e mult mai dură decât se vede din fotoliul de acasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: