Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Adelina Damian, noua concurentă de la Survivor România. De ce nu a avut succes în industria muzicală

Cine este Adelina Damian, noua concurentă de la Survivor România. De ce nu a avut succes în industria muzicală

GALERIE FOTO (7) Ce s-a întâmplat între Zanni si Adelina la Survivor România

Cine este Adelina Damian, noua concurentă de la Survivor România. Joi seara, au intrat în competiția Survivor România patru noi concurenți. Adelina Damian se numără printre concurenții noi care au fost introduși în echipa Războinicilor, fiind pregătită să dea tot ce e mai bun pentru a aduce puncte echipei. Cu toate astea, puțini sunt cei care și-o mai amintesc pe Adelina. Bruneta este artistă, având o carieră în industria muzicală.

Cine este Adelina Damian, noua concurentă de la Survivor România. De ce nu a avut succes în industria muzicală

Cine este Adelina Damian, noua concurentă de la Survivor România. Survivor România a venit cu noi surprize atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatori. Joi seara au intrat în competiție patru concurenți noi, iar printre aceștia se numără și Adelina Damian, 28 de ani. Tânăra s-a născut la Galați și este pasionată de muzică. Adelina s-a alăturat echipei Războinicilor și își dorește să câștige marele premiu. Bruneta este cunoscută în showbiz-ul românesc, aceasta fiind compozitor și interpret, dar în același timp, antreprenor.

Adelina și-a făcut debutul în muzica alături de doi dintre foștii componenți ai trupei Akcent, Mihai Gruia și Sorin Brotnei. Cei trei au avut concerte în Asia și în Nordul Africii, bruneta având parte de o experiență de neuitat. Cu toate astea, noua războinică de la Survivor România a lăsat cariera muzicală pe planul doi, aceasta încercând să se axeze pe alt domeniu. În 2014, bruneta a încercat să-și construiască un nou drum în muzică participând la X Factor. Din păcate, artista a fost eliminată din concurs.

Adelina Damian s-a lansat în lumea afacerilor

Noua războinică are un canal de Youtube, pe care nu a mai postat de multă vreme. Aceasta le împărtășește urmăritorilor săi sfaturi de frumusețe și le face recomandări pentru un stil de viață sănătos. Mai mult, Adelina este o femeie de afaceri. Bruneta are propriul ei magazin de haine, pe care le promovează pe rețelele de socializare. În lumea muzicii s-a lansat cu piesa compusă și interpretată de ea, intitulată „Haya”.

Deși nu practică vreun sport, Adelina susține că se antrenează deseori și s-a înscris la Survivor România pentru a-și face bunicii mândri. Artista își dorește cu ardoare să trăiască la maximul aventura din Republica Dominicană și a venit cu gândul că va câștiga marele premiu. Simt oamenii foarte bine, în situații de criză mă calmez și găsesc soluții astfel încât să fie bine pentru toată lumea. Nu sunt cea mai bună sportivă, dar sunt îndemânatică, competitivă.Sunt convinsă că va fi bine și mă voi bucura de această experiență. Este printre puținele emisiunii în care te arăți așa cum ești”, a declarat aceasta înainte de intrarea în competiție.

Războinica este activă pe rețelele de socializare, mai ales pe Instagram, unde postează imagini din vacanțe sau își promovează magazinul de haine. Alături de Adelina au mai intrat în concurs alți trei concurenți. Este vorba despre Andreea Lodbă și Adrian Cuc care s-au alăturat echipei Faimoșilor, și Bogdan Uruc care a intrat în echipa Războinicilor, alături de frumoasa artistă, Adelina Damian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: