Redactia.ro
Home » TV » Cine sunt noii concurenți de la Survivor România. Anunțul neașteptat făcut de Daniel Pavel

Cine sunt noii concurenți de la Survivor România. Anunțul neașteptat făcut de Daniel Pavel

GALERIE FOTO (7) Cine sunt noii concurenți de la Survivor România. (1)

Cine sunt noii concurenți de la Survivor România. Competiția Survivor România vine cu noi surprize pentru concurenți dar și pentru telespectatori. Joi seara, Faimoșii și Războinicii luptă pentru un nou premiu, dar primesc și forțe noi în echipe. Cine sunt concurenții noi?

Cine sunt noii concurenți de la Survivor România. Anunțul neașteptat făcut de Daniel Pavel

Cine sunt noii concurenți de la Survivor România. Daniel Pavel, moderatorul emisiunii Survivor România, a făcut un anunț surprinzător în această seară. În competiție au intrat concurenți noi care sunt gata să pornească în aventura vieții lor și să dea totul pentru a câștiga marele premiu. „Survivor este lupta pentru supraviețuire. Survivor este, însă, și despre șansă, iar, astăzi, ni se vor alătura noi concurenți”, a spus Daniel Pavel. Patru noi concurenți s-au alăturat celor două echipe de la Survivor România dar și ultimii care se alătură în acest sezon. Andreea, Cucu, Adelina și Bogdan sunt noii supraviețuitori din Republica Dominicană.

Horațiu Cuc, zic Cucu, are 28 de ani și este cunoscut ca membru al trupei Noaptea Târziu. Tânărul este originar din satul Topa din Cris, județul Bihor, iar pasiunea și-a descoperit-o în adolescență, după ce a participat la diferite concursuri locale. Horațiu este absolvent al Facultății de Litere, secția Limbi și Literaturi Străine.

Horatiu Cuc

Andreea Lodba, în vârstă de 25 de ani este cunoscută telespectatorilor din rolul personajului Aurica din serialul Moldovenii, difuzat pe Kanal D. Când nu este actriță, Andreea este arbitru de fotbal la juniori. Tânăra este născută și crescută în Iași, iar la 8 ani a practicat atletism. A acceptat provocarea de la Survivor România pentru că îi place competiția și speră să facă față cu succes. Andreea și Horațiu fac parte din echipa Faimoșilor.

Andreea Lodba

Bogdan Urucu, 32 de ani este polițist. Acesta s-a născut în Pitești și locuiește de 13 ani în Capitală. A absolvit facultatea de Drept, este model și actor în reclame, dar este și pasionat de un sport extrem: motocislism. A învățat să înoate la vârsta de trei ani, tatăl său fiind arbitru și instructor de înot, a practicat karate în școala generală și s-a îndreptat spre box în adolescență. De asemenea, Bogdan a participat în reclame și videoclipuri pentru Inna, Irine RImes sau Andreea Bălan.

Bogdan Urucu

Adelina Damian, 28 de ani este antreprenor, interpret și compozitor. Este din Galați, a debutat alături de băieții de la Akcent, Mihai și Sorin, alături de care a susținut o serie de concerte. Potrivit acesteia, este o fire activă, chiar dacă nu a practicat un sport de performanță. „Sunt Adelina Damian și am venit la Survivor pentru că vreau să câștig, nimic mai mult, e foarte simplu”, a spus Adelina. Bogdan si Adelina sunt noii concurenți din echipa Războinicilor.

Adelina Damian

Reacția internauților la aflarea veștii

Vestea că vor intra noi concurenți în competiția sportivă de la KanalD a fost primită cu multă bucurie de către Faimoși și Războinici. După ultimele eliminări, echipele au rămas destul de mici, iar acum acestea au ocazia să devină mult mai puternice. Cu toate astea, internauții nu au reacționat la fel de bine.

Aceștia sunt de părere că nu ar fi corect ca noii concurenți să câștige marele premiu, având în vedere că unii concurenți sunt în Republica Dominicană de patru luni. O să țină un an concurs ăsta… ar fi trebuit să intre toți de la început”, „Nu poți să pui să se lupte pentru trofeu pe cineva care intră în concurs acum cu cineva care are aproape 4 luni de când face foamea în junglă”, sunt doar două dintre mesajele internauților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: