Redactia.ro
Home » Monden » Exclusiv. Elena Ionescu, dor de Jungla Dominicană? Pe cine vede în finala de acum marea câștigătoare Survivor România 2020

Exclusiv. Elena Ionescu, dor de Jungla Dominicană? Pe cine vede în finala de acum marea câștigătoare Survivor România 2020

Pentru Elena Ionescu, Jungla Dominicană nu mai are niciun secret! Mai mult, marea câștigătoare Survivor 2020 se uită acum cu dor la TV, văzând locul care a fost ca o a doua casă, după cele 5 luni trăite acolo. Iar cum Elena Ionescu știe cel mai bine ce înseamnă lupta de supraviețuire în jungle, iată pe cine vede în finala Survivor România 2021, așa cum a dezvăluit într-un interviu în exclusivitate pentru Redactia.ro.

Anul trecut, chiar pe vremea asta, Elena Ionescu își dădea toată energia pe traseele din Jungla Dominicană cu un singur vis în gând: să-i asigure fiului ei Răzvan un viitor sigur și mai bun! Și parcă a fost zis și făcut! Cu toată forța sa și cea transmisă de publicul de acasă, care a susținut-o pe tot parcursul competiției, a reușit să fie Marea Câștigătoare Survivor România 2020! Deși recunoaște că i-a fost foarte greu departe de copilul și familia ei, iată că artista încă retrăiește cu emoție și chiar nostalgie toate momentele petrecute în Jungla Dominicană.

Mi-este foarte dor de niște locuri pe care acum le văd doar la televizor, mi le amintesc așa cu nostalgie pentru că este aceeași junglă în care am fost și noi! O parte din mine a rămas acolo, îmi plăcea foarte mult jungla aceea. Cred că undeva într-o altă viață ăsta a fost unul dintre visele mele, să trăiesc acolo. Uite că am avut ocazia să trăiesc acolo 5 luni de zile. Pentru mine a fost ca o a doua casă.”, a explicat Elena Ionescu, în exclusivitate pentru Redactia.ro.

Experiența Survivor i-a schimbat radical viața Elenei Ionescu. Pe lângă faptul că a reușit să iasă marea câștigătoare Survivor 2020, artista vorbește de faptul că lupta de supraviețuire în junglă a făcut-o să valorifice altfel oamenii și lucrurile din jurul ei.

Pe de altă parte, nu pot să zic că nu îmi este bine și pe tărâm românesc, să știu că sunt cu picioarele pe pământ, aici acasă unde sunt toate bune! Dar a fost o provocare care mi-a schimbat mult viața, principiile, valorile. Este o experiență pe care n-am s-o uit niciodată și datorită căreia am ajuns să am casa mea, după 15 ani de stat în București în chirii.”, a mărturisit îndrăgita artistă.

Chiar dacă a presupus mult dor de familie, foame și rezistență fizică împinsă la extrem, Elena Ionescu nu regretă deloc tot efortul de a participa la Survivor România 2020.

A meritat din plin, experiența pe care o trăiești acolo ori te face mai bun, ori te dezumanizează. Este undeva la extreme, dar dacă iei partea bună, realizezi că ești un om foarte împlinit și fericit din toate punctele de vedere. Acolo trăiești fără nimic, abia când ajungi acasă valorizezi altfel toți oamenii și toate lucrurile din jurul tău.”, a mai dezvăluit Elena.

Cât despre Survivor România 2021, competiție aflată acum în plină desfășurare în Jungla Dominicană, Elena Ionescu deja are primii favoriți pe care îi vede în finala celei de-a doua ediții Survivor România!

Îmi place foarte mult Sebastian de la Faimoși și Sindy de la Războinici. Sindy mi se pare o fată extrem de sinceră. Este genul de fată simplă care își merită locul și șansa de a fi acolo”, a declarat, în exclusivitate pentru Redactia.ro, marea câștigătoare Survivor 2020.