Redactia.ro
Home » Știri » Scene şocante în război. Un ucrainean se stinge sub ochii fiului său: „Tată, te rog, nu muri!” (VIDEO)

Scene şocante în război. Un ucrainean se stinge sub ochii fiului său: „Tată, te rog, nu muri!” (VIDEO)

barbatii ucraineni

Un civil ucrainean spune că trupele rusești au deschis focul asupra mașinii sale, omorându-l pe tatăl lui, alături de care încerca să scape din orașul Ivankiv, din regiunea Kiev. Câinii aflaţi pe bancheta din spate pot fi auziți cum urlă de frică și de durere.

Cei doi bărbaţi circulau cu maşina, când s-au întâlnit cu un convoi rusesc. După ce se opresc și în timp ce îi cere tatălui său să dea în marșarier, ploaia de gloanţe începe să se abată asupra vehiculului.

Rafele de gloanţe asupra lor

Cei doi, tată şi fiu, au încercat să scape, dar o rafală de gloanţe s-a năpustit asupra lor. ”Ieși afară și întinde-te. Mă poţi auzi? Întoarce-te și coboară”, strigă el către tatăl său, numit de mass-media Oleh Bulavenko.

Imaginile cu un puternic impact emoţionat sunt AICI

Fiul a reuşit să scpae din maşină şi să fugă spre un loc ferit, însă tatăl lui a trebuit să coboare pe şosea. A fost momentul în care ruşii l-au rănit tare.

”Mi-a fost rupt piciorul”, spune tatăl în timp ce zace în agonie într-o baltă de sânge. Fiul îşi face curaj și își târăște tatăl în tufiş. ”Te rog, nu muri, te implor”, imploră el. Dar câteva clipe mai târziu, bărbatul se stinge din viaţă.

Cei doi bărbaţi fugiseră din casa lor din Ivankiv, aflată în regiunea Kiev, după atacurile inițiale ale Rusiei, dar s-au întors pentru a-și lua animalele de companie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: