Redactia.ro
Home » Știri » Scene șocante în Suceava! Un bărbat a băut antigel după ce a pierdut 1.500 lei

Scene șocante în Suceava! Un bărbat a băut antigel după ce a pierdut 1.500 lei

Scene șocante în Suceava! Un bărbat a băut antigel după ce a pierdut 1.500 lei

Un bărbat din Suceava a încercat să se sinucidă după ce a pierdut 1.500 de lei la păcănele. A băut antigel și a sunat imediat la 112 pentru a cere ajutor. 

Un bărbat a băut antigel după ce a pierdut 1.500 lei

Lucrătorii Poliției Municipiului Suceava au fost sesizaţi de cadrele medicale din cadrul UPU Suceava joi seara, că a fost adus cu ambulanța un bărbat de 27 de ani care a ingerat o cantitate mare de antigel.

Tânărul le-a povestit oamenilor legii că s-a dus la o sală de jocuri din oraș unde a pierdut 1.500 de lei la păcănele, iar de supărare a mers la un magazin de piese auto, de unde a cumpărat un litru de antigel, după care s-a dus în parc și a băut circa 300 de mililitri din lichid, scrie Obiectiv de Suceava.

Scene șocante în Suceava! După 30-40 de minute și-a dat seama ce a făcut și a sunat singur la 112 pentru a cere ajutor. Bărbatul a fost luat de ambulanță și internat cu ”intoxicație voluntară cu antigel”. În cauză s-a întocmit dosar penal urmând a se efectua cercetări de către lucrătorii Poliției Municipiului Suceava, Biroul Ordine Publică cu privire la comiterea infracţiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

S-au redeschis sălile de păcănele

Casele de pariuri, sălile de păcănele și cazinourile au fost printre primele afaceri care au fost deschise după pandemia de coronavirus.

Sălile de păcănele se vor deschide, dar nimic nu va mai fi la fel. Pariorii vor purta măști de protecție și nu vor mai putea juca la trei aparate. Între aparate va fi montat plexiglas.

”Nu mai e frumusețea aia a jocului care era înainte de condițiile astea restrictive. Plus mască, plus tot timpul trebuie aparatele dezinfectate. De câte ori se ridică un client de la aparat, trebuie dezinfectat aparatul. Altul vrea să joace, trebuie să aștepte până se dezinfectează. Nu văd cum își va reveni, în condițiile astea restrictive, industria pe termen scurt sau mediu!”, a declarat consilierul guvernamental în domeniul jocurilor de noroc, potrivit Digi24.ro.

Salariații vor purta vizete, podeaua va avea marcaje pentru distanța de siguranță, sălile vor fi dezinfectate zilnic, jucătorii vor purta măști de protecție și își vor dezinfecta mâinile la intrare. Cei care prezintă simptome de infecție respiratorie nu vor avea acces în sălile caselor de pariuri sportive.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: