Redactia.ro
Home » Știri » O femeie a solicitat emiterea unui ordin de protecție împotriva fiului său! Motivul șocant pentru care a făcut asta

O femeie a solicitat emiterea unui ordin de protecție împotriva fiului său! Motivul șocant pentru care a făcut asta

O femeie a solicitate emiterea unui ordin de protecție împotriva fiului său! Motivul șocant pentru care a făcut asta

O femeie din Constanța a solicitat emiterea unui ordin de protecție împotriva fiului său! Acesta ar fi încercat să o agreseze pe mama lui și a amenințat că-i va da foc la casă. 

A solicitat emiterea unui ordin de protecție împotriva fiului său

O femeie din Constanța a fost nevoită să solicite un ordin de protecție pentru fiul său după ce acesta a devenit agresiv cu ea. Femeia muncește ca îngrijitoare în străinătate, iar în timpul în care era plecată, fiul ei își făcea de ca în țară.

A solicitat emiterea unui ordin de protecție împotriva fiului său! Potrivit acesteia, femeia ii trimitea bani în fiecare lună fiului ei, pentru ca acesta să poată cumpăra alimente și să plătească facturile de la casă. Tânărul însă, a făcut fix invers! A distrus locuința, a vândut toate bunurile femeii fără acordul ei și a băgat toți bani la jocuri de noroc.

Întoarsă în țară pentru a rezolva situația, fiul ei a devenit agresiv și a amenințat-o în nenumărate rândul pe propria lui mamă. Aceasta a decis să solicite un ordin de protecție împotriva fiului său, după ce bărbatul a agresat-o și a amenințat-o că va da foc la casă. Femeii îi este teamă pentru viața sa din cauza comportamentului violent al celui căruia i-a dat viață.

”Mi-am cumpărat mașina proprie, pe care i-am dat-o lui, pentru a se folosi de ea. I-am cerut socoteală, întrucât am fost plecată în străinătate, în scop lucrativ, și, venind acasă, am întrebat de mașină, iar el m-a dus cu vorba ca se afla în service. În zilele de 1, 2, 3, 4 ianuarie, m-am gândit să nu îl întreb, însă, la data de 5 ianuarie, l-am întrebat și în următoarea zi a început scandalul, în sensul că a început sa-mi adreseze injurii foarte puternice, a vrut sa sară la mine și arunca cu obiecte. A vrut sa sară la mine să mă bată însă l-a oprit iubita sa.

Pârâtul a degradat casa din toate punctele de vedere, a vândut televizoarele și mi-a creat foarte multe probleme. Am formulat această cerere, întrucât îmi este frică să stau în casă. Mi-a vorbit atât de urât încât am leșinat în stradă. M-a amenințat că îmi va da foc la casă. E casa mea personală, de la părinți, și m-am gândit că, dacă tot plec, să stea el în casă, să fie bine, întrucât, ca mamă, am făcut absolut orice pentru el”, a declarat femeia în fața instanței, potrivit replicaonline.ro.

Ce a decis instanța

Potrivit declarațiilor femeii, dar și a informațiilor oferite de instanță, se pare că aceasta a reușit să primească un ordin de protecție pe baza cererii formulate. Instanța a emis un ordin de protecție pentru o perioadă de 2 luni conform căruia i se interzice bărbatului să se apropie la o distanță mai mică de 200 de metri de mama sa și de domiciliul acesteia situat în comuna Agigea.

A solicitat emiterea unui ordin de protecție împotriva fiului său! Potrivit informațiilor oferite de instanță, Iulian George M. nu a putut fi prezent în fața instanței pentru că era plecat la Iași, împreună cu iubita și copilul lor de doar patru luni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: