Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Pastramă este liniștită! Ce a făcut fosta soție a lui Pepe după ce a cerut ordin de restricție

Raluca Pastramă este liniștită! Ce a făcut fosta soție a lui Pepe după ce a cerut ordin de restricție

GALERIE FOTO (2) Ce a făcut Raluca Pastramă după ce a cerut ordin de restricție

La scurt timp după ce Raluca Pastramă a cerut un ordin de restriție pe numele fostului ei soț, Pepe, aceasta s-a afișat în public fără probleme. Unde și-a dus aceasta fetițele. 

Ce a făcut Raluca Pastramă după ce a cerut ordin de restricție împotriva lui Pepe

Raluca Pastramă a cerut ieri un ordin de restricție împotriva fostului ei soț, Pepe. Imediat după ce aceasta a discutat cu autoritățile și-a scos cele două fetițe, pe care le are împreună cu artistul, în parc. Bruneta a postat pe rețelele de socializare activitățile pe care le-a făcut împreună cu fetele.

Astfel, pe InstaStory se vede cu Raluca Pastramă se simte bine alături de fiicele ei într-un parc din capitală. Pe cea mică o ține în brațe pentru a nu se accidenta. Bruneta a postat mai multe video-uri cu ele, asta după ce, în urmă cu puțin timp trecuse printr-un episod dramatic cu fostul soț.

Raluca Pastrama și fetele

Raluca Pastramă a fost agresată de Pepe

În cursul zilei de ieri au apărut mai multe informații în presă cum că Raluca Pastramă a cerut un ordin de restricție împotriva lui Pepe. Dacă la început se credea că ordinul vine după mai multe mesaje de amenințare din partea soțului, ulterior s-a aflat că bruneta a fost agresată de Pepe chiar în fața celor două fetițe pe care le au împreună, scrie spynews.ro.

„La data de 19.11.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 7 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în cursul zilei a fost agresată fizic de către soțul său. A fost emis ordin de protecție provizoriu. Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.”, se prezintă în zomunicatul Poliției.

La sfârșitul săptămânii trecute, Raluca Pastramă și-a dus fetițele la o bază sportivă din Capitală pentru cursurile de tenis. La scurt timp, însă, Pepe și-a făcut apariția la fața locului. Cei doi soți ar fi avut un schimb de replici acide, iar artistul n-a mai rezistat și a răbufnit, lovind-o pe fosta soție chiar în fața fetițelor.

Pepe a anunțat la începutul lunii noiembrie că divorțează

La începutul lunii, Pepe și-a anunțat fanii că el și Raluca Pastramă divorțează. Vestea a venit ca un șoc, mai ales că nimeni nu se aștepta ca cei doi să se despartă, fiind un cuplu foarte stabil și având două fetițe minunate.

”Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge acealași drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.”, spunea Pepe la începutul lunii curente, pe canalul lui de YouTube.

De asemenea, cântărețil a declarat că nu există un motiv major pentru care doi e despart, ci doar că nu se mai poate face nimic pentru a remedia situația. Acesta a susținut atunci că cei doi vor rămâne prieteni pentru a-și putea crește fetițele.

”Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”se arăta în continuarea mesajului transmis de cântăreț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: