Redactia.ro
Home » Monden » Schimb de replici între Theo Rose și Anghel Damian, abia deveniți părinți! Ce au avut de discutat în spital

Schimb de replici între Theo Rose și Anghel Damian, abia deveniți părinți! Ce au avut de discutat în spital

Schimb de replici între Theo Rose și Anghel Damian, abia deveniți părinți! Ce au discutat chiar în spital

Theo Rose și Anghel Damian au avut un schimb de replici chiar în spital, după venirea pe lume a băiețelului lor, Sasha Ioan. Iată ce au au avut de discutat.

Schimb de replici între Theo Rose și Anghel Damian, abia deveniți părinți! Ce au avut de discutat în spital

Theo Rose a născut de puțin timp, iar ea trebuie să mai rămână în spital ca să se recupereze. Și ea, și micuțul ei fiu sunt bine amândoi, din fericire.

Iată ce dialog savuros a avut loc între Theo Anghel și iubitul ei astăzi, chiar în spital. Mama lui Theo Anghel i-a transmis acesteia un mesaj, cerându-i să respecte o tradiție care are loc după nașterea unui copil. Cântăreața știa despre ce e vorba, însă Anghel Damian, nu.

Cântăreața a citit mesajul de la mama ei și s-a pus pe treabă. Le-a cerut asistentelor o tăviță, zahăr, sare, piper și semințe și le-a așezat cu ajutorul lui Anghel Damian, fără ca el să știe însă ce rol au toate lucrurile acelea.

Theo Rose a povestit întâmplarea pe Instagram.

„Leșinați dacă vă zic. Îmi dă mama mesaj pe grupul familiei și zice așa: Să pui pe o tavă niște sare, piper, semințe și zahăr că vin ursitoarele. Eu bineînțeles că am înțeles repede, am trăit la țară, în misticism cu totul și m-am conformat. Am sunat și am zis să ne aducă un pliculeț de zahăr. A venit, zâmbea doamna asistentă, părea că și ea știe despre ce e vorba. Mama a zis că vin ursitoarele. Anghel m-a ajutat să pun toate astea așa pe tavă și acum s-a întins în pat și a zis: Și cine sunt ursitoarele?

Dialogul nu s-a încheiat aici.

Theo Rose: „Cine ai fi vrut? Zi-mi și mie sincer. Andreea Marin, Mihaela Rădulescu, cine mai? Anna Lesko. Câte or veni? Am patru grămezi, mai zi una”.

Anghel Damian: „Tot ce zic se întoarce împotriva mea”.

Theo Rose: „Hai, măi, zi cine. Mădălina Ghenea? Hai, măi, că nu zic nimic. Când m-a întrebat eu i-am răspuns că sunt niște spirite”, a fost dialogul amuzant dintre Theo Rose și Anghel Damian.

Cei doi au devenit părinții unei băiețel sănătos, Sasha Ioana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: