Redactia.ro
Home » Monden » Schimb savuros de replici între Iulia Albu și Anamaria Prodan: „Erai cu găina-n cap și nu te băga nimeni în seamă! Nu ai caracter!”

Schimb savuros de replici între Iulia Albu și Anamaria Prodan: „Erai cu găina-n cap și nu te băga nimeni în seamă! Nu ai caracter!”

Ceartă aprinsă între Iulia Albu și Anamaria Prodan.

S-au aprins spiritele în cadrul show-ului „America Express” de la Antena 1, unde Iulia Albu și Anamaria Prodan au avut un schimb dur de replici în urma unui comentariu al stilistei despre ținuta purtată de impresară în competiție. Totul a pornit de la felul în care Anamaria Prodan a apărut în competiție, îmbrăcată într-un maiou tetra alb, simplu și mulat.

Iulia Albu, cunoscută pentru critica sa sinceră și directă, nu a ezitat să comenteze ținuta Anamariei Prodan. „Anamaria Prodan a reintrodus maioul tetra în viețile noastre. Credeam că l-am îngropat odată cu anii 2000,” a fost comentariul ironic al stilistei.

Anamaria Prodan a reacționat imediat

În replică, Anamaria Prodan a răspuns cu aceeași măsură de asprime, precizând că nu acordă importanță comentariilor negative și că nu se uită la astfel de critici. Cu toate acestea, a subliniat că, în trecut, i-a oferit sprijin Iuliei Albu când aceasta avea nevoie, și că este mândră de acest lucru.

Anamaria Prodan a punctat că Iulia Albu ar trebui să își amintească că a primit ajutor și că, atunci când cineva vorbește urât de cineva care i-a întins o mână de ajutor, se întoarce mereu să muște mâna care l-a hrănit toată viața.

Chiar dacă tensiunile au apărut în cadrul emisiunii, Anamaria Prodan și-a încheiat mesajul cu urări de bine pentru Iulia Albu, dorindu-i minte, fericire și sănătate. Astfel, cele două vedete continuă să fie protagoniste ale unor momente tensionate în lumea showbiz-ului românesc.

„America Express a fost ceva minunat. O experiență unică! Am hotărât împreună cu copiii mei să merg să-mi demonstrez cât de puternică sunt.

Și mi-am demonstrat! Da! Sunt cea mai bună ! Da, sunt numărul 1! Eu și familia mea suntem numărul 1!

Am avut o echipă minunată, alături de mine: Romică și Cătălin Țociu. Super tari. Am ajutat cât am putut și am ieșit perfect! Pe locul 1. Așa suntem noi. Cei aleși. Mereu pe locul 1! Mulțumesc Antenei 1 pentru această experiență de vis”, a declarat Anamaria Prodan, despre experiența ei de la „America Express”, pentru Click!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: