Redactia.ro
Home » Monden » Reproșul făcut de Iulia Albu iubitului său, Mike, la America Express! Diva l-a mustrat pe partenerul ei chiar în casa unor gazde VIDEO

Reproșul făcut de Iulia Albu iubitului său, Mike, la America Express! Diva l-a mustrat pe partenerul ei chiar în casa unor gazde VIDEO

Ce știu alți bărbați să facă, dar Mike, partenerul Iuliei Albu, nu? Diva l-a mustrat pe partenerul ei, chiar în casa unor gazde la America Express

Iată ce știu alți bărbați să facă, dar Mike, partenerul Iuliei Albu, nu! Diva l-a mustrat pe partenerul ei, chiar în casa unor gazde la America Express.

Iulia Albu și Mike își testează limitele la America Express

Într-o ediție spectaculoasă a emisiunii „America Express”, doi concurenți au atras atenția nu doar prin priceperea lor în a face față provocărilor extreme, ci și prin relația lor de cuplu care a devenit centrul atenției! Iulia Albu și Mike, cei doi aventurieri curajoși, au surprins publicul și telespectatorii, devenind subiectul preferat de conversație în mediul online și în mass-media.

Puțini se așteptau să-i vadă într-o astfel de competiție. Cu toate acestea, pentru Iulia Albu și Mike, această experiență a devenit o oportunitate de a-și testa limitele și de a-și consolida relația. Cei doi au făcut față provocărilor cu o doză de umor și determinare, captivând publicul cu momentele lor savuroase pe drumul plin de pericole.

Diva l-a mustrat pe partenerul ei, chiar în casa unor gazde la America Express

Unul dintre momentele memorabile ale concursului a fost provocarea găsirii unei cazări, o sarcină cunoscută pentru a-i testa la maximum pe participanți, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Situați în inima orașului Medellin, echipa Iuliei și a lui Mike s-a confruntat cu dificultăți majore în găsirea unui loc sigur pentru a petrece noaptea. Cu toate acestea, au reușit să treacă cu brio de această etapă și au adunat și mai multă energie pentru următoarele provocări.

Ceea ce a făcut acest cuplu și mai special în această ediție a emisiunii a fost gestul lor de recunoștință față de gazda care le-a oferit cazare. În semn de apreciere pentru ospitalitatea primită, unii dintre concurenți au ales să ofere cadouri gazdelor lor. Iulia Albu a făcut o alegere memorabilă, oferind gazdei lor un prosop țesut de mai bine de 100 de ani, deoarece aceasta urma să se căsătorească.

Momentul în care Iulia i-a înmânat cadoul gazdei a fost plin de umor și afecțiune. Ea l-a întrebat pe Mike:

„L-am primit pentru că am cumpărat ceva. Îl facem lor cadou pentru că se căsătoresc. Unii își cer iubitele de neveste”, i-a spus Iulia lui Mike.

@americaexpressantena1 #americaexpressromania #iuliaalbu #antena1 #viral @casapariurilor.ro ♬ sunet original – America Express România

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: