Redactia.ro
Home » Monden » Ce a pătit Iulia Albu la „America Express”: «Există lucruri care se pot schimba într-un cuplu…»

Ce a pătit Iulia Albu la „America Express”: «Există lucruri care se pot schimba într-un cuplu…»

Cum i-a recâștigat Mike inima Iuliei Albu, după America Express: „Ne-am împăcat în pat. Nu America Express ne-a despărțit, ci bunul simț”

Filmările pentru emisiunea „America Express au ajuns la final, iar în urmă cu doar câteva zile cele nouă cupluri de concurenți au revenit în România, fericiți că au fost protagoniștii unei experiențe pe care nu o vor uita prea curând. Criticul de modă Iulia Albu și iubitul acesteia, Mihai Alexandru, s-au numărat printre concurenți. Revenită în România, Iulia a răspuns întrebărilor fanilor și a dezvăluit ce s-a petrecut departe de casă, dar și care sunt lucrurile care s-au schimbat.

Iulia Albu și Mihai Alexandru au trăit la intensitate maximă experiența „America Express

Iulia Albu și Mihai Alexandru formează un cuplu sudat, iar dragostea dintre ei pare să fie de neclintit. Cei doi au participat împreună la „America Express , iar emisiunea le-a oferit șansa de a se descoperi reciproc în noi moduri, conform criticului de modă. Cuplul a reușit să facă față tensiunilor și nu a trecut prin momente extrem de dificile, însă experiența a fost una care i-a ajutat să se cunoască și mai bine decât înainte.

Întrebată de fani ce s-a schimbat în viața ei odată cu participarea la show-ul spectaculos, Iulia Albu a oferit un răspuns amplu. „Cred că felul în care gândim se formează ca efect atât al personalității noastre cât și al sumei experiențelor pe care le trăim. S-a schimbat felul în care gandesc? Nu. Dar s-au schimbat câteva alte lucruri importante, nu neapărat ca urmare a acestei experiențe cât a unui cumul de factori printre care și unele lucruri pe care am avut ocazia sa le înțeleg altfel, fiind într-un mediu total diferit de ceea ce trăiesc în fiecare zi”, a declarat Iulia Albu, pe contul personal de Instagram.

Fanii au fost curioși să afle dacă armonia dintre ea și Mihai Alexandru a fost tulburată de ritmul efervescent al competiției. Și pentru această curiozitate, Iulia Albu a avut un răspuns pe măsură. „Exista lucruri care se pot schimba într-un cuplu și altele care nu se schimba niciodată. Ne-am descoperit altfel, iar dincolo de bine sau rău, nicio relație nu poate fi redusă la o experiența singulară. Mai multe, în curand…”,  a completat Iulia Albu.

Cine sunt concurenții noului sezon America Express

Concurenții care s-au aventurat pe Drumul Soarelui, care a trecut prin Columbia, Ecuador și Argentina, sunt Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, membră a echipei Observator, influencerele Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: