Redactia.ro
Home » TV » Schimbare de carieră pentru Loredana Groza! Va avea un nou proiect pe TV

Schimbare de carieră pentru Loredana Groza! Va avea un nou proiect pe TV

GALERIE FOTO (4)

Loredana Groza se întoarce la una dintre pasiunile ei, actoria, interpretând personajul Felicia Soare, o cântăreață nonconformistă, în comedia „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, de la Antena 1. În această toamnă, telespectatorii vor avea ocazia să o urmărească și pe Grațiela Voicu, care va juca rolul Dianei, fiica lui Felicia și soția lui Victor (Matei Negrescu).

Loredana este una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste din România. Ea și-a început cariera muzicală la vârsta de 14 ani, câștigând trofee importante precum Steaua fără nume și Festivalul de la Mamaia. De-a lungul celor aproape 40 de ani de activitate, Loredana a captivat generații întregi cu vocea sa unică și cu peste 600 de cântece înregistrate, majoritatea scrise și produse chiar de ea. Cu peste 20 de milioane de albume vândute și milioane de discuri comercializate, a susținut concerte pe toate continentele în mii de spectacole. În ceea ce privește domeniul cinematografic, debutul său a avut loc în filmul „A doua cădere a Constantinopolului”, care a devenit un mare succes în cinematografia românească. A mai jucat în filme internaționale precum „Modigliani”, alături de Andy Garcia, dar și în producții autohtone precum „Minte-mă frumos” sau „Moștenirea”. Pe micul ecran, a interpretat roluri în seriale de succes precum „Regina”, „Inimă de țigan” sau „Aniela”. Loredana a interpretat personajul Killer Queen în musicalul „We Will Rock You”, pe muzica trupei Queen, iar în prezent joacă rolul principal în celebrul music-hall „Mamma Mia”. Prin această comedie romantică românească, „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, difuzată pe Antena 1, artista se reîntoarce la una dintre pasiunile sale, actoria.

În cadrul proiectului de la Antena 1, Loredana va da viață personajului Felicia Soare, mama Dianei și logodnica lui Victor (Matei Negrescu). Felicia este o cântăreață nonconformistă care obișnuia să cânte într-un bar în perioada pre-Revoluție. După ce s-a implicat într-o relație cu un politician bogat, Felicia a uitat de unde a plecat și nu a ezitat să-l înșele pe soțul ei de mai multe ori . Deşi a făcut parte din toate matrapazlâcurile soţului, atunci când acesta dă de necaz, alege să pozeze în victimă. Persoană cu un caracter fals, Felicia se dă drept prietena mamei lui Victor, însă în realitate i-a fost amantă soţului acesteia.
„Sunt încântată să fac parte din acest nou proiect şi să mă reîntâlnesc cu o parte din echipa cu care am lucrat la Inimă de ţigan sau Regina. Îmi place să joc ,chiar dacă e o diferenţă între a juca un personaj pe scenă, aşa cum fac în musical-ul Mamma Mia şi a interpreta un rol pe micul sau marele ecran. Personajul meu din noul serial se numeşte Felicia şi este un personaj controversat. Îmi dă posibilitatea să-l abordez într-o cheie diferită faţă de personajele pe care le-am jucat până acum. E o nouă provocare şi se ştie că îmi plac provocările!”, a declarat Loredana.
Alături de Loredana, în serialul romance de la Antena 1 telespectatorii o vor putea urmări în această toamnă şi pe tânăra actriţă Graţiela Voicu. Aceasta o va interpreta pe Diana, logodnica lui Victor, protagonistul serialului. Cei doi au crescut împreună, pentru ca mai apoi Diana să plece să studieze moda la Paris. La revenirea în ţară, copleşită de faptul că familia ei a pierdut întreaga avere, acceptă uneltirea mamei ei de a se vedea cu Victor, văzând în această relaţie singura ei şansă de salvare. Arogantă şi plină de ea, egoistă, răsfăţată şi oportuniscă, Diana se agaţă această şansă.

„Diana este piperul care nu lipseşte niciodată de lângă sare. Abia ajunsă de la Paris, renunţă la viaţa de fotomodel pentru scopurile, dar mai ales pentru mama ei. Nu mi-a fost greu să recunosc şi în mine felul grăbit al Dianei de a rezolva singură şi impulsiv problemele, dar mi-a fost greu să mă adaptez unui fel de a exista atât de feminin ca al Dianei şi cred că aici s-a născut şi provocarea cea mai mare. De la “fata lui tata” la “fata lui mami”. Mie îmi plac hainele largi, ea ar alege oricând o fustă strâmtă. Ea se iubeşte pe ea mai mult decât orice şi nu îşi dă voie să aibă un moment real vulnerabil (spun real pentru că poate fi o actriţă excelentă atunci când e ceva ce îşi doreşte în joc). Nu îşi permite să se abată de la drum. E foarte strictă în ce priveşte viata ei şi are principii clare, pe când eu sunt puţin invers. Cred că lucrurile care menţin balanţa sunt micile sau marile asemănări între noi două. Uneori am senzaţia că Diana îmi vine mănușă. Majoritatea oamenilor o plictisesc, se enervează repede, luptă pentru ce e al ei, îi place scandalul, nu are stare, îşi bagă nasul peste tot. Două gemene care nu seamănă. Deci cum să nu îmi placă proiectul? Mă super provoacă! Şi a venit de nicaieri, exact cum îmi place mie!”, a mărturisit Graţiela Voicu.

Distribuția serialului este una de excepție și va continua să fie anunţată în perioada următoare. Nume consacrate din teatru, film și televiziune, actori care nu au mai apărut demul pe micile ecrane, dar și nume noi, vor face deliciul telespectatorilor. Filmările pentru Lasă-mă, îmi place! Camera 609 sunt în plină desfăşurare, în paralel cu filmările pentru cel de-al doilea sezon al proiectului Lia – Sotia soţului meu, iar ambele vor putea fi urmărite în această toamnă, la Antena 1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: