Redactia.ro
Home » Știri » Schimbare de mărturie! Ce i-a spus Alexandra Măceșanu lui Gheorghe Dincă

Schimbare de mărturie! Ce i-a spus Alexandra Măceșanu lui Gheorghe Dincă

alexandra macesanu

Au trecut aproape două luni de când Alexandra Măceșanu a dispărut fără urmă. Și, deși Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o, nu există o concluzie clară în acest caz. Acum, a ieșit la iveală o nouă informație: ce i-a spus tânăra agresorului ei imediat după ce a încheiat apelul cu cei de la 112.

Ce i-a spus Alexandra Măceșanu lui Gheorghe Dincă

Inițial, s-a spus că Alexandra Măceșanu ar fi fost surprinsă de criminalul din Caracal vorbind la telefon cu cei de la 112. Însă, adevărul este altul! După cum a povestit chiar Gheorghe Dincă, acesta n-a surprins-o cu telefonul la ureche. Ci a sesizat că telefonul fusese folosit, având ecranul luminat.

Acesta ar fi fost momentul în care Dincă s-ar fi înfuriat și ar fi luat-o pe Alexandra Măceșanu la întrebări. Chipurile, minora i-ar fi ascuns că vorbea cu posibilii ei salvatori și l-ar fi mințit că și-a sunat mama. Cel puțin asta a mărturisit Dincă în fața anchetatorilor.

„Când s-a întors în casă a văzut ecranul telefonului aprins. Alexandra era dezlegată. A întrebat-o pe cine a sunat și ea a zis că pe mama ei. Dincă NU a verificat telefonul”, au notat procurorii.

Noutăți în legătură cu procurorul care n-a permis accesul în casă

În presă au apărut, recent, informații și despre soarta procurorului care s-a ocupat, inițial, de caz. Astfel, procurorul Cristian Ovidiu Popescu va fi pus sub învinuire de secția specială pentru magistrați. El fusese, anterior, suspendat din funcție și cercetat, potrivit antena3.ro.

Amintim că după apelul făcut de Alexandra Măceșanu la 112, forțele de ordine au identificat casa lui Dincă, însă n-au intervenit la ordinul acestui procuror. S-a așteptat ora 6:00 pentru a se interveni în forță la adresă.

Citește și Alexandru Cumpănașu, preinfarct. Primele informații despre starea lui

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: