Redactia.ro
Home » Monden » Schimbare de planuri pentru Oana Roman. Ce s-a întâmplat cu vacanța pe care o plănuia la munte

Schimbare de planuri pentru Oana Roman. Ce s-a întâmplat cu vacanța pe care o plănuia la munte

Oana Roman se pregătea fericită să plece în vacanță alături de familia sa, dar ceva s-a schimbat. A povestit totul în mediul online, motivând și de ce alege ca anul acesta să-și sărbătorească ziua de nume acasă, alături de familie.

Schimbare de planuri pentru Oana Roman. Ce s-a întâmplat cu vacanța pe care o plănuia la munte

Oana Roman este foarte activă pe contul său de Instagram, unde împărtășește mereu momente din viața sa de zi cu zi. Fie că este vorba de clipe fericite sau mai dificile, ea alege să fie foarte deschisă cu publicul său, motiv pentru care este foarte apreciată.

După o perioadă lungă de muncă, în care s-a ocupat atât de afacerile sale, cât și de renovarea casei, Oana Roman și Marius Elisei plănuiau să meargă într-o vacanță la munte. Totul fusese pus la punct și aveau de gând să se rupă pentru câteva zile de agitația capitalei, însă ceva s-a schimbat.

Oana a mărturisit cu regret că intenționa să sărbătorească ziua de Sf. Ion alături de partenerul și fiica sa într-o stațiune montantă, dar planurile s-au schimbat. Motivul ar fi chiar vremea de afară, care nu permite în acest moment desfășurarea sporturilor de iarnă. Mai exact, vedeta își dorea ca Isa să schieze, dar în lipsa zăpezii acest lucru nu mai este posibil.

„Am vrut să plecăm la munte săptămâna asta. Ne-am răzgândit pentru că nu e zăpadă și scopul era să schieze Isa. Am vrut să organizez ceva de Sf. Ion de ziua mea pentru că mă cheamă Ioana. M-am răzgândit pentru că mulți prieteni sunt plecați.”, a povestit Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman și Marius Elisei au sărbătorit 9 ani împreună

Vacanțele la munte de la începutul de an au o importanță deosebită pentru Oana Roman și Marius Elisei, deoarece așa s-au și cunoscut în urmă cu 9 ani. Nu s-au așteptat ca escapada la munte să le aducă sufletul pereche, însă după atât de mult timp petrecut împreună nu pot decât să fie fericiți și să-și sărbătorească cu fiecare ocazie iubirea.

„Pe 3 ianuarie 2013 eram la munte cu prietena mea de suflet…ieșisem seara la un club și întâmplător am găsit pe Facebook un mesaj de la Marius. Primul mesaj de la el. Nu știam ca răspunzând la acel mesaj viata mea se va schimba radical și în scurt timp vom începe împreună o călătorie a vieții. După 9 ani, am adunat împreună o viata de amintiri și avem un copil minunat. Nu a fost ușor, nici lin. Ne-am greșit reciproc de multe ori, mai avem încă multe de învățat și de făcut împreună dar am trăit multă fericire, multe împliniri și multe realizări. De multe ori am căzut în capcana Raului amândoi. Dar am reușit mereu sa ne întoarcem spre lumină și sa prețuim iubirea. Sper ca drumul asta sa fie mai lin și mai frumos pentru ca avem încă multe de trăit împreună. Cu încredere și recunoștință, cu iubire și înțelegere, cu puterea de a cere iertare când greșim! ❤””, a scris Oana pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: