Redactia.ro
Home » Știri » Schimbare de ultimă oră la Whatsapp! Toți utilizatorii trebuie să afle

Schimbare de ultimă oră la Whatsapp! Toți utilizatorii trebuie să afle

Schimbare de ultimă oră la Whatsapp! Toți utilizatorii trebuie să afle

WhatsApp este una dintre cele mai utilizate aplicații, de care o mulțime de oameni se bucură. Reprezentanții pregătesc mai multe schimbări pentru toată lumea, indiferent de sistemul de operare pe care îl are telefonul utilizat. Vezi ce au pregătit și când intră în vigoare noile funcții.

Noi actualizări pentru Whatsapp

WhatsApp va suferi noi modificări în următoarea perioadă, de care se vor bucura toți utilizatorii, fie că au Android sau iOS. Dacă până acum mesajele vocale rămâneau în Conversație, de acum vor putea fi ascultate o singură dată, pentru mai multă intimitate. De asemenea, nu vor mai putea fi trimise mai multor persoane.

Vezi și: Cel mai interesant truc de pe Whatsapp: cum poți trimite mesaje temporare. Funcția care șterge orice conversație

Momentan, funcția e în fază de testare și va apărea după alte schimbări anunțate încă de la finalul anului 2022. O altă schimbare este faptul că acum pot fi convorbiri de grup, exact ca pe Skype sau Messenger. Mai exact, pot participa mai multe persoane, care vor primi un link de invitație, pe care îl pot accesa un număr nelimitat de utilizatori.

Recuperarea mesajelor șterse

O altă funcție importantă, de care ne vom bucura curând, este recuperarea mesajelor pe care un utilizator le-a șters. Va fi setat un mesaj un buton numit ”Accidental Delete”, care va șterge un mesaj pe care l-ai eliminat din greșeală. De precizat, însă, că acest lucru va fi posibil doar dacă apeși pe ”Delete for me” (șterge pentru mine-n.r), nu și dacă ștergi mesajul pentru toți oamenii din Conversație.

Se mai discută și despre faptul ca WhatsApp să funcționeze pe 4 dispozitive simultan sau ca mesajele să pot fi văzute, fără ca utilizatorul celălalt să știe.

”După ce vă conectați contul de WhatsApp la un nou telefon mobil, istoricul de chat va fi sincronizat pe dispozitivele conectate. Întrucât este vorba de o versiune beta, este posibil ca unele caracteristici să nu fie încă disponibile, de exemplu, posibilitatea de a vizualiza locațiile partajate în timp real și listele lungi de stickere”, conform Wabetainfo.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi ”setări de confidențialitate”, unde va trebui să selectezi un buton prin care să primești mesaje, să le citești, dar expeditorul să nu vadă acest lucru, crezând că încă nu le-ai primit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: