Redactia.ro
Home » Știri » Schimbare importantă în cadrul ENEL din luna septembrie. Toți clienții trebuie să știe!

Schimbare importantă în cadrul ENEL din luna septembrie. Toți clienții trebuie să știe!

enel

Grecii au anunțat recent că au făcut progrese semnificative în achiziționarea Enel România. PPC a dezvăluit că procesul de preluare va fi finalizat în curând și că compania va înregistra o evoluție remarcabilă în urma acestei importante mișcări strategice. După finalizarea tranzacției, numărul clienților Enel se va extinde considerabil.

Ce schimbare se va produce din septembrie în cadrul ENEL. Clienții trebuie să știe

Preluarea Enel de către greci se apropie tot mai mult de finalizare. Această veste importantă este extrem de relevantă pentru toți clienții Enel. După finalizarea tranzacției, PPC va deveni cel mai mare distribuitor de energie din Europa de Sud-Est, iar Enel va beneficia de o transformare semnificativă.

Potrivit informațiilor furnizate de greci, se așteaptă ca achiziția să fie finalizată în al treilea trimestru. Oficialii consideră că după finalizarea acestui pas, numărul clienților PPC va crește cu 57%, iar activele de distribuție vor fi majorate cu 40%. De asemenea, capacitatea de producție a energiei în exploatare va crește cu până la 14%, ceea ce reprezintă o veste excelentă pentru toate părțile implicate în afacere.

PPC are planuri mari pentru ENEL

„Achiziţia Enel România, care a primit aprobarea Comisiei Europene, săptămâna trecută, este estimată a se finaliza în al treilea trimestru. Aceasta este prima extindere majoră în afara Greciei şi se aliniază strategiei PPC privind tranziţia energetică. Tranzacţia va duce la creşterea numărului clienţilor PPC cu 57%, va majora activele de distribuţie cu 40% şi capacitatea de producţie de energie în exploatare cu 14%”, a declarat Georgios Stassis CEO şi preşedinte PPC.

PPC a anunțat că își propune să continue și să extindă progresul realizat de Enel în România în ultimii 18 ani, în diverse domenii precum energia verde, mobilitatea electrică, portofoliul de clienți și serviciile cu valoare adăugată. Compania intenționează să investească în dezvoltarea activităților locale în aceste domenii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: