Redactia.ro
Home » Știri » Schimbare majoră pentru abonații Disney+. Noi canale sunt luate în vizor

Schimbare majoră pentru abonații Disney+. Noi canale sunt luate în vizor

Schimbări majore pentru abonații Disney+. Sursă foto: Pinterest

Disney+ a devenit una dintre cele mai iubite platforme de streaming din lume, alături de Netflix și HBO Max. Într-o veste care poate entuziasma mulți abonați, se pare că schimbări importante ar putea fi pe cale să apară.

Potrivit unor surse, abonații Disney+ ar putea fi pe cale să primească un nou tip de canal. Concret, se pare că serviciul de streaming are în plan introducerea canalelor de conținut similar cu cele din rețelele tradiționale de cablu.

Ce presupune această schimbare

Disney+ va oferi canale care vor difuza în mod continuu conținutul disponibil pe platformă, inclusiv producții Marvel și Star Wars. Conform informațiilor oferite de The Information, acest nou mod de operare ar oferi abonaților Disney+ o modalitate nouă de a consuma conținut. Astfel, ei vor putea urmări serii întregi fără să fie nevoiți să selecteze manual fiecare titlu.

În afară de introducerea canalelor de conținut, sursele indică faptul că Disney+ ar putea să ofere și conținut mai vechi pe aceste canale, inclusiv filme clasice Disney. De asemenea, ar putea fi disponibile și animațiile produse de Pixar. În plus, există discuții despre difuzarea reclamelor pe parcursul zilei.

Astfel, abonații Disney+ ar putea fi expuși reclamelor, chiar dacă plătesc un abonament lunar. Cu toate acestea, este posibil ca reclamele să fie programate să apară la anumite intervale, având în vedere că canalele vor rula conținut non-stop. Deși informația nu a fost confirmată oficial de companie, nu ar fi exclus ca aceste schimbări să aibă loc până la finalul anului, având în vedere tendința rapidă de adaptare a platformelor de streaming.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: