Redactia.ro
Home » TV » Schimbare surprinzătoare la Kanal D! Simona Pătruleasa nu va mai prezenta Știrile Kanal D de weekend

Schimbare surprinzătoare la Kanal D! Simona Pătruleasa nu va mai prezenta Știrile Kanal D de weekend

Schimbare surprinzătoare la Kanal D! Simona Pătruleasa nu va mai prezenta Știrile Kanal D de weekend. Cristina Dorobanțu îi va lua locul. Simona, însă, va prezenta știrile pentru jurnalul de dimineață, în locul Cristinei Dorobanțu. Așadar, Simona Pătruleasa face rocada cu Cristina Dorobanțu. 

Schimbare surprinzătoare la Kanal D! Simona Pătruleasa nu va mai prezenta Știrile Kanal D de weekend

Schimbarea va avea loc chiar de săptămâna viitoare. Așadar, luni, 23 mai, Simona preia tronsonul de dimineață, în timp ce Cristina va prezenta știrile de weekend. Simona Pătruleasa va prezenta Ştirile Kanal D de la ora 07:00, de luni până vineri. Iar Cristina Dorobanţu se mută de vineri până duminică, la jurnalul de la ora 12.00.

„Mă bucur să fiu în faţa telespectatorilor în fiecare dimineaţă, e foarte important modul în care îti începi ziua, aşa că, alături de echipa Ştirilor Kanal D, le voi oferi celor care ne privesc tot ceea ce au nevoie pentru a fi informaţi şi a avea o perspectivă mult mai clară asupra evenimentelor în derulare, atât a celor din tară, cât şi din afara ei”, a declarat Simona Pătruleasa pentru Pagina de Media.

Încă din 2009, Simona Pătruleasa a intrat în echipa Kanal D. Ea a prezentat inclusiv principalul jurnal al zilei, înlocuindu-l pe Christian Sabbagh în 2015, după cum a relatat Paginademedia.ro. Anterior, aceasta a lucrat la Realitatea TV şi Antena 1.

Cine e Cristina Dorobanțu

Cristina Dorobanțu a prezentat, într-o vreme, show-ul matrimonial „Puterea Dragostei”. Ulterior, pe 1 martie, aceasta a renunțat la emisiune pentru știrile de dimineață. „Sunt foarte emoţionată să păşesc în această nouă etapă din cariera mea. E o provocare pe care o aşteptam şi la care visez de foarte mult timp şi pentru care am muncit enorm.

Mă onorează să fiu alături de telespectatori în fiecare dimineaţă, să le ofer acele informaţii de interes, agenda zilei care stă să înceapă, precum şi ştiri relaxate, pozitive, care să ne ajute pe toţi să ne începem ziua şi informaţi, şi binedispuşi.

Vă mulţumesc pentru toată susţinerea de până acum şi vă invit să îmi fiţi alături în continuare în această nouă călătorie, care sper să vă bucure şi să vă facă ziua mai frumoasă şi mai informată”, spunea Cristina Dorobanțu la acea vreme, potrivit Paginademedia.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: