Redactia.ro
Home » Monden » Schimbare uriașă la Vocea României! Fanii sunt devastați. Cine pleacă din juriu

Schimbare uriașă la Vocea României! Fanii sunt devastați. Cine pleacă din juriu

GALERIE FOTO (2) Schimbare uriașă la Vocea României! Fanii sunt devastați. Cine pleacă din juriu

Vocea României trece printr-o schimbare în ceea ce privește juriul, cel puțin. Iată care dintre jurați pleacă din emisiunea de la Pro TV.

Schimbare uriașă la Vocea României! Fanii sunt devastați. Cine pleacă din juriu

Scurt și la obiect, așa și-a anunțat plecarea unul dintre jurații de la Vocea României. Diferit față de cum obișnuiește să își anunțe deciziile, susține acesta.

„De obicei îmi place să scriu texte lungi și care să cuprindă cât mai în detaliu diverse sentimente și trăiri ce se află în spatele anumitor decizii. Dar azi, cumva, simt nevoia să fiu mai direct și la obiect. Așadar, am câteva vești pentru voi. În toamnă, îmi doresc să lansez un album nou și să pornesc într-un turneu The Motans, unul special, primul din ultimii 3 ani. Venim să ne vedem! După cum vă puteți imagina, e o muncă imensă care stă în spatele acestor provocări, una pe care am început-o deja de ceva vreme”.

Susa: The Motans/Instagram

Este vorba, evident, despre Denis Roabeș, solistul trupei The Motans, care a anunțat că nu va mai face astfel parte din echipa emisiunii și nu va mai fi antrenor.

Aceste lucruri au dus însă la o concluzie. Nu voi mai putea continuă în rolul de antrenor la Vocea României. Vreau să mulțumesc pe această cale întregii echipe Vocea României, colegilor de scaun și oamenilor de acasă. A fost o experiență foarte frumoasă, din care am învățat incredibil de multe și am avut norocul să-mi fac prieteni noi. Totodată, profit de ocazie pentru a-mi cere iertare față de orice viitor concurent care s-a înscris la emisiune dorind să ajungă în echipa The Motans. Dar să știți că inboxul meu e mereu deschis. Ne vedem în fața scenei”.

Sursa: Instagram/The Motans

Cine e iubita lui Denis Roabeș, solistul The Motans. Cu ce se ocupă tânăra

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: