Redactia.ro
Home » Știri » Schimbarea de la WhatsApp care îți face viața mult mai ușoară! Ce poți face de acum cu mesajele? Toți utilizatorii așteptau modificarea

Schimbarea de la WhatsApp care îți face viața mult mai ușoară! Ce poți face de acum cu mesajele? Toți utilizatorii așteptau modificarea

O nouă funcție WhatsApp pentru utilizatorii iPhone. Ce veți putea face de acum înainte

Schimbarea de la WhatsApp care îți face viața mult mai ușoară! Iată ce poți face de acum cu mesajele! Toți utilizatorii așteptau modificarea

Schimbarea de la WhatsApp care îți face viața mult mai ușoară

WhatsApp aduce o nouă funcționalitate care promite să facă viața utilizatorilor să fie mult mai ușoară și mai organizată. Această inovație constă în posibilitatea de a fixa mesaje în partea de sus a unui chat, ceea ce le transformă într-un banner vizibil timp de 24 de ore, 7 zile sau 30 de zile. Această caracteristică oferă utilizatorilor o modalitate rapidă și eficientă de a accesa mesajele importante sau de referință dintr-un chat fără a trebui să deruleze în jos prin sute de mesaje.

Ce poți face de acum cu mesajele

Pentru a folosi această nouă funcționalitate, procesul este simplu și intuitiv. Pe platforma Android, trebuie doar să atingeți și să mențineți apăsat mesajul pe care doriți să-l fixați, apoi să selectați opțiunea „Fixează” și să alegeți durata pentru care doriți să fie fixat (24 de ore, 7 zile sau 30 de zile). Utilizatorii de iPhone pot face același lucru, ținând apăsat mesajul, apoi selectând „Fixare” și alegând durata fixării. Pentru utilizatorii web și desktop, trebuie doar să accesați mesajul și să dați clic pe meniul corespunzător pentru a fixa mesajul și pentru a selecta durata dorită.

O caracteristică importantă este că utilizatorii pot anula fixarea unui mesaj în orice moment. Dacă un mesaj nu este anulat manual, acesta va fi eliminat automat atunci când expiră durata fixată. Această opțiune este utilă pentru a evita aglomerarea chat-urilor cu mesaje fixate care nu mai sunt relevante.

Nu numai utilizatorii individuali beneficiază de această nouă caracteristică, ci și grupurile de WhatsApp. Administratorii de grup pot decide dacă permit membrilor să fixeze mesaje în chatul de grup sau nu. Acest lucru oferă grupurilor o modalitate suplimentară de organizare și colaborare eficientă. Pe platforma Android, administratorii pot activa sau dezactiva această opțiune în setările grupului, în timp ce utilizatorii de iPhone trebuie să acceseze „Informații grup” și să selecteze „Setări grup” pentru a face acest lucru. Utilizatorii de web și desktop pot efectua aceeași acțiune accesând setările grupului.

Un aspect demn de menționat este că atunci când un mesaj este fixat într-un chat de grup, un mesaj de sistem este automat partajat tuturor membrilor din chat, astfel încât toată lumea să fie la curent cu acest lucru. Acesta indică faptul că un mesaj a fost fixat și arată cine a efectuat această acțiune. Cu toate acestea, utilizatorii care se alătură ulterior grupului sau care își pierd sau șterg istoricul de chat nu vor putea vedea mesajul fixat. De asemenea, dacă un mesaj este șters înainte de a fi fixat, acesta nu va fi disponibil în modul fixat.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: