Redactia.ro
Home » TV » Schimbări drastice în componența juriului „iUmor”. Un nume mare din lumea comediei se va alătura juraților

Schimbări drastice în componența juriului „iUmor”. Un nume mare din lumea comediei se va alătura juraților

GALERIE FOTO (2) juriu iumor

Vești bune pentru fanii emisiunii iUmor! Show-ul va revine în curând cu un nou sezon pe micile ecrane, iar la masa juriului va mai exista un jurat. Nimeni nu s-ar fi așteptat la acest nume. Vă dăm un indiciu – este cunoscut pentru rolurile pe care le-a jucat în filmele de comedie și glumele sale te fac întotdeauna să râzi cu lacrimi. În plus, el a mai participat la o altă producție marca Antena 1. Nu vă mai ținem în suspans și vă dezvăluim cine este noul jurat care li se va alătura Deliei, lui Cătălin Bordea și lui Cheloo.

Schimbare la iUmor. Un nume mare din lumea comediei se alătură juriului

Antena 1 va marca debutul celui de-al XV-lea sezon al show-ului de comedie iUmor, cu o formulă complet nouă și spectaculoasă. Una dintre surprizele acestui sezon va fi prezența lui Cosmin Natanticu în calitate de membru al juriului. Show-ul va aduce și un suflu proaspăt prin participarea lui Cosmin Natanticu. Cu debutul probabil la începutul toamnei, iUmor va oferi publicului cele mai amuzante momente, aducând invitați speciali, precum și concurenți talentați. Fanii se vor putea bucura de această nouă formulă spectaculoasă, urmărind emisiunea pe Antena 1 și AntenaPLAY.

cosmin natanticu
Cosmin Natanticu este noul membru al juriului iUmor

Cosmin Natanticu așteaptă cu nerăbdarea să ocupe locul de la masa juraților și este sigur că emisiunea va fi una spectaculoasă, plină de concurenți curajoși care sunt gata să demonstreze faptul că umorul este punctul lor forte.

Am primit cu mare bucurie propunerea de a face parte din juriul emisiunii iUmor, în sezonul cu numărul 15, şi aş putea spune că e un vis împlinit. Trebuie să recunosc că sunt foarte emoţionat, deşi ştiu că mă voi integra destul de uşor. Am o relaţie foarte bună cu toţi juraţii şi cu toată echipa de la iUmor, având în vedere faptul că am fost de foarte multe ori invitat special în cadrul emisiunii şi cu majoritatea de acolo sunt prieten. Nu vreau să îmi fac prea multe scenarii, vreau să iau totul pas cu pas şi să mă bucur de spectacolul de pe scenă şi nu numai! Ah, şi abia aştept să mănânc din mâncarea Deliei 😊”, dezvăluie Cosmin Natanticu.

Filmările pentru noul sezon iUmor au început deja. Sunt schimbări și în culise!

Filmările pentru noul sezon iUmor au început deja. Dan Badea și Șerban Copoț nu se vor mai afla în culise alături de concurenți în acest sezon.

Cei care vor lua pulsul concurenților emoționați și vor oferi cele mai picante detalii din culise vor fi carismaticii Cuza și Emi. Emisiunea iUmor se bucură de un succes fulminant în rândul internauților dacă luăm în considerare că pagina de Youtube a emisiunii este urmărită de peste 2,5 milioane de români!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: