Redactia.ro
Home » Știri » Schimbări importante în show-ul Vocea României, sezon 10. Ce se întâmplă cu juriul

Schimbări importante în show-ul Vocea României, sezon 10. Ce se întâmplă cu juriul

Vocea Romaniei, sezon 10

Emisiunea Vocea României de la Pro TV vine cu schimbări în sezonul 10. Două noi nume sonore din industria muzicală românească se vor alătura juriului pentru prima dată, dar aceasta nu e singura noutate. Iată despre ce este vorba și cum se va desfășura show-ul în această toamnă.

Un nou sezon, noi schimbări. Emisiunea Vocea României de la Pro TV va fi diferită de această dată în ceea ce privește juriul și desfășurarea jurizării. Mai concret, pentru întâia oară, pe același scaun se vor așeza doi antrenori.

Cine va fi în juriul Vocea României, sezon 10

Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley, Theo Rose și Denis Roabeș (solistul trupei The Motans) sunt antrenorii de la Vocea României în sezonul 10. Dintre ei, Smiley și Theo Rose vor împărți scaunul dublu. Tot împreună vor fi nevoiți să ia și deciziile, așa că va fi palpitant de urmărit cum vor ajunge la un consens. Iată ce au declarat ei despre acest lucru, conform stirileprotv.ro.

Reporter: „Văd că aveți două scaune și un singur buton. Cine ia deciziile?”
Smiley și Theo Rose: „Eu sper să le luăm împreună. Mă bazez foarte mult pe Smiley. Evident, o să recunoaștem împreună o voce extraordinară”.

Pentru Theo Rose și Denis Roabeș este prima dată când vor fi jurați în show-ul TV de talente. Evident, fiecare dintre ei își dorește să câștige.

Denis Roabeş a declarat, conform Pro TV, că este fericit să ia parte la această experiență:„Caut voci care să îmi transmită un mesaj, care îmi fac piele de găină. Cei care pot să mă miște de pe acest scaun și la propriu și la figurat. Eu m-am setat să câştig. Niciun băț în roată nu o să mă oprească”.

Theo Rose și-a anunțat deja fanii că a ajuns în echipa Vocea României.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de THEO ROSE (@theorose.official)


Pavel Bartoş a spus și el, conform sursei mai sus menționate: „Eu am văzut și concurenții, am fost și la repetiții și sunt extraordinari. Iar jurații vor avea de muncă, se vor da lupte grele. Vreau să mă surprindă Theo, Denis și mai aștept surprize de la Irina Rimes. De la Smiley și Tudor aștept doar reconfirmări”.

Tudor Chirilă: „Mie mi-a fost foarte dor de Vocea României, pentru că mi se pare că este un show de televiziune unde am reuşit să îmi găsesc locul. Am privilegiul să mă bucur de atâta emoţie care vine de la concurenţi, iar eu doar trebuie să stau pe scaun şi să fiu expus la această emoţie, ceea ce este foarte tare”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tudor Chirila (@tudorchirila)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: