Redactia.ro
Home » Tehnologie » Schimbări importante la Google Maps. Cum poți vedea imagini cu traseul pe care mergi

Schimbări importante la Google Maps. Cum poți vedea imagini cu traseul pe care mergi

Google maps

Google Maps este acum mult mai folositoare. Dacă înainte credeai că este o aplicație folositoare, acum aceasta va fi mult mai ușor de utilizat.

Schimbări la Google Maps. Ce poți să faci de acum

O schimbare importantă pentru Google Maps. Două dintre serviciile companiei au fost îmbinate iar rezultatul este unul plăcut pentru clienți. Iată despre ce este vorba, mai exact.

Această schimbare vine în ajutorul celor care nu se orientează prea bine, pentru că de acum va fi mult mai ușor să folosești Google Maps. Astfel, dacă înainte introduceai o locație nouă pentru tine, Google Maps îți arăta traseul pe care ar trebui să o iei și împrejurimile pe care ar tebui să le vezi, sub forma unei hărți clasice.

Iată că de acum acest lucru este istorie, pentru că Google Maps și-a actualizat hărțile și acum acestea arată clădiri și împrejurimile așa cum apar ele în viața reală și nu sub formă de hartă.

Google Maps a făcut o modificare extrem de importantă

Dacă până acum, Google Maps îți arăta prin săgetuțe și diferite puncte de localizare dacă te afli sau nu pe traseul cel bun, de aici înainte lucrurile stau cu totul altfel.

Este vorba, mai exact, despre faptul că Google Maps a introdus posibilitatea de a împărți ecranul aplicației în două, dintre care una din imagini să fie cea clasică, harta care ne arată direcțiile, iar cealaltă parte a ecranului să fie conținutul disponibil din acea regiune a Google Street View. Combinația celor două servicii urmează să faciliteze viața și trasul multora, pentru că este mult mai simplu să găsești drumul cel bun în acest fel.

Este important să știi că această funcție nu este una implicită, așa că nu te speria când vezi că tu nu o ai pe telefon, pentru că aceasta trebuie activată din setările mobilului tău. Tot ce ai de făcut este să tragi de acul de siguranță ce apare pe ecran când folosești aplicația, iar acesta îți va împărți automat ecranul în două. Această funcție poate fi folosită atât când ai telefonul pe verticală sau orizontală, depinde cum îți este mai convenabil să folosești aplicația.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: