Redactia.ro
Home » Monden » Schimbări la „Te cunosc de undeva”. Pepe va prezenta alături de Alina Pușcaș

Schimbări la „Te cunosc de undeva”. Pepe va prezenta alături de Alina Pușcaș

Noul sezon„Te cunosc de undeva” aduce schimbări neașteptate. Până acum, timp de 16 sezoane, Alina Pușcaș și Cosmin Seleși au alcătuit o pereche perfectă în calitate de prezentatori ai acestei competiții. Au avut o colaborare de succes, iar spectatorii i-au îndrăgit pentru energia pozitivă pe care o emanau. Anul acest însă nu vor mai colabora, iar prezentatorul va fi înlocuit de Pepe.

Schimbări la „Te cunosc de undeva”. Pepe va prezenta alături de Alina Pușcaș

De mai bine de 9 ani, Cosmin Seleși a prezentat alături de Alina Pușcaș emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1. Cei doi au fost foarte îndrăgiți de public, însă trustul INTACT nu a împărtășit această părere. Astfel, contractul prezentatorului nu a mai fost prelungit, iar locul său urmează să fie ocupat de un artist cunoscut din țara noastră, Pepe.

După această schimbare neașteptată, Cosmin se pare că a semnat deja cu PRO TV, unde a apărut în cadrul ediției speciale de Revelion și la diferite emisiuni. Nu este clar dacă se va implica într-un proiect mai mare, însă colaborarea sa cu Antena 1 pare că a ajuns la final, după aproape un deceniu.

Producătorii de la „Te cunosc de undeva” au avut o imagine foarte bine conturată legată de persoana care va apărea alături de Alina Pușcaș. Au dorit un bărbat celebru, care să fie un bun cunoscător al showului și al atmosferei din platourile de filmare și nu în ultimul rând, să fie îndrăgit de public.

Conform informațiilor publicate de fanatik.ro, alegerea lor cea mai bună a fost Pepe, care a participat la „Te cunosc de undeva” atât în calitate de jurat, cât și de concurent. A reușit să câștige două sezoane ale showului, iar acum va avea șansa să fie văzut și într-o altă ipostază.

Pepe nu a semnat încă contractul cu Antena 1

Pepe a fost contactat în legătură cu aceste zvonuri, iar totul se pare că este adevărat. Cu toate că nu a semnat încă contractul, însă negocierile sunt în plină desfășurare. Cert este că sunt șanse foarte mari să apară în noul sezon „Te cunosc de undeva”, fie în calitate de prezentator, fie de concurent.

„Mă mir că aveți asemenea informații. Da, este adevărat, sunt în discuții cu Te Cunosc de Undeva pentru a face parte din noul proiect. Ei mă vor, discutăm și despre chestiunea de a prezenta show-ul, am discutat și despre posibilitatea de a fi concurent. Nu este încă nimic stabilit 100%, nu am semnat contractul încă. Ca să fiu sincer, sunt în discuții pentru mai multe proiecte (râde, n.red.). Repet, nimic nu este încă bătut în cuie, dar, dacă voi ați aflat deja, înseamnă că ei au decis să continuăm discuțiile, poate chiar s-au hotărât să batem palma. Dar mai sunt de pus la punct niște chestiuni”, a declarat Pepe pentru sursa menționată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: