Redactia.ro
Home » Știri » Schimbări majore în lanțurile de magazine Lidl, Kaulfand și Mega Image. Clienții vor fi nemulțumiți

Schimbări majore în lanțurile de magazine Lidl, Kaulfand și Mega Image. Clienții vor fi nemulțumiți

kaufland lidl

Românii se numără printre cei mai loiali clienți ai supermarketurilor din Europa. În fiecare zi, dar mai ales la sfârșitul săptămânii, acestea sunt aglomerate, parcările fiind pline și magazinele pline până la refuz. Cu toate acestea, există o inițiativă legislativă propusă de doi parlamentari PNL care ar putea avea consecințe grave atât pentru supermarketuri, cât și pentru angajații lor și clienți. Iată despre ce este vorba!

Schimbări majore în lanțurile de magazine Lidl, Kaulfand și Mega Image. Clienții vor fi nemulțumiți

Se pregătește o modificare a legii pentru lanțurile de magazine Lidl, Kaufland și Mega Image. Este posibil ca tu să fi devenit obișnuit să faci cumpărături de la aceste magazine, care poate se află chiar în apropierea locuinței tale și sunt răspândite în mai multe cartiere, în special în București. Majoritatea achizițiilor se fac, probabil, în weekend, când mulți angajați sunt liberi.

Cu toate acestea, există posibilitatea ca lucrurile să se schimbe într-un mod aproape dramatic, atât pentru lanțurile de magazine mari, cât și pentru tine, ca și cumpărător. Acest lucru va afecta și mulți angajați actuali ai acestor supermarketuri, deoarece acestea vor înregistra pierderi masive și există riscul ca mulți dintre angajați să fie concediați.

În cazul în care proiectul de lege care urmărește să limiteze accesul românilor în supermarketuri va fi aprobat, există o condiție importantă. Inițiatorii legii consideră că o idee excelentă ar fi relocalizarea marilor magazine în afara orașelor, la o distanță de cel puțin 5 kilometri față de acestea, conform informațiilor de pe observatornews.ro.

În cadrul acestui proiect, care vizează modificarea și completarea Legii 321/2009, se propune și o definiție clară a supermarketului. Acesta este descris ca o unitate de vânzare cu autoservire care oferă o gamă extinsă de produse alimentare și nealimentare, având o suprafață minimă de 800 metri pătrați. Schimbările propuse nu se opresc aici, din păcate!

Lidl, Kaufland și Mega Image ar putea să fie închise în ziua de duminică

O propunere cheie în cadrul acestui proiect este reducerea programului săptămânal de lucru pentru supermarketuri. Potrivit propunerii, supermarketurile ar urma să fie închise în ziua de duminică și să aibă un program mai scurt în ziua de sâmbătă.

Dacă propunerea va fi adoptată, atunci magazinele vor fi deschise de luni până vineri, de la 8 dimineața la 10 seara, iar sâmbătă doar de la 8 la ora 14. Duminică, ele ar urma să fie complet închise, spre dezamăgirea cumpărătorilor.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: