Redactia.ro
Home » Știri »  Schimbări majore în sezonul 13 „Chefi la cuțite”. Care sunt noile reguli din cadrul competiției

 Schimbări majore în sezonul 13 „Chefi la cuțite”. Care sunt noile reguli din cadrul competiției

Schimbări majore în sezonul 13 „Chefi la cuțite”. Care sunt noile reguli din cadrul competiției

Schimbări majore în sezonul 13 „Chefi la cuțite”! Iată care sunt noile reguli din cadrul competiției!

Schimbări majore în sezonul 13 „Chefi la cuțite”

Sezonul 13 al emisiunii „Chefi la Cuțite” de la Antena 1 vine cu schimbări remarcabile, marcând o nouă eră în acest show de gătit extrem de popular din România. Cu plecarea juraților de legendă – Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu – fanii se așteaptă la o experiență nouă, „piperată”, care promite să cucerească inimile tuturor pasionaților de gastronomie.

Primul aspect ce iese în evidență este numărul de Chefi care vor lua loc la masa juraților – nu mai puțin de patru bucătari talentați și experimentați. Richard Abou Zaki, Orlando Zaharia, Ştefan Popescu și Alexandru Sautner sunt liderii echipelor care vor conduce concurenții spre victorie într-un sezon plin de provocări și surprize.

Care sunt noile reguli din cadrul competiției

Sezonul 13 aduce o serie de reguli noi care vor pune la încercare abilitățile și creativitatea concurenților:

  1. Echipe conduse de doar trei chefi: Din cei patru jurați, doar trei vor avea privilegiul de a-și alege echipele pentru competiție. Această schimbare va intensifica competiția și va genera tensiune suplimentară între concurenți.
  2. Calificare cu trei cuțite: Concurenții vor trebui să obțină trei cuțite din partea juraților pentru a trece la etapa următoare. Cei care primesc doar două cuțite vor fi supuși unui bootcamp, unde vor trebui să-și dovedească valoarea în fața juraților pentru a-și păstra locul în competiție.
  3. Cuțitul de aur: Juratul care acordă cuțitul de aur în preselecții va trebui să aleagă în echipa cărui bucătar va ajunge persoana câștigătoare a acestui premiu de prestigiu.

Sezonul 13 al emisiunii „Chefi la Cuțite” va începe într-un nou format, marcând o nouă etapă în evoluția acestui show. Cu un juriu nou și reguli inedite, fanii vor fi martorii unei aventuri culinare captivante și plină de surprize.

Sezonul 13 al „Chefi la Cuțite” promite să fie unul dintre cele mai incitante și pline de surprize din istoria emisiunii. Cu un juriu nou și reguli inedite, telespectatorii sunt invitați să urmărească această experiență culinară senzațională, care va debuta la sfârșitul lunii martie, pe micile ecrane de la Antena 1. Așadar, pregătiți-vă pentru o călătorie culinară plină de pasiune și provocări!

 

Sursa foto: Cancan.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: