Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Schimbări majore la Whatsapp. Cum va arăta în curând aplicația

Schimbări majore la Whatsapp. Cum va arăta în curând aplicația

WhatsApp, functie noua

WhatsApp una dintre cele mai populare aplicații are o nouă funcție specială pentru Android, care va duce la o schimbare absolut surprinzătoare.

Este vorba despre o funcție existentă deja în cadrul aplicației care oferă posibilitatea de a modifica cum dorim opacitatea wallpaper-urilor pe care le setam în interfața de chat. Noua funcție este implementată deja în versiunea beta pentru Android. Mai întâi WhatsApp a dat posibilitatea utilizatorilor de a putea schimba fundalul unei conversații. Nu s-au oferit detalii în plus deocamdată despre noua funcție. A fost descoperită absolut întâmplător de cei care făceau teste. WhatsApp nu a oferit vreun detaliu pentru aceasta functie noua si speciala, ea fiind ascunsă printre cele care sunt deja disponibile în versiunea pentru Android a aplicației, astfel că a fost descoperită de către cei care o testează.

Ce face mai exact cea mai nouă funcție

WhatsApp are de la o zi la alta tot mai multe funcții. Acestea au fost implementate de compania care a făcut aplicația, dar vor fi lansate rând pe rând. Chiar dacă cea mai nouă funcție descoperită este deja instalată nu se știe deocamdată când când o va putea folosi toată lumea. Concret a fost instalat un slider care ne ajută să selectăm opacitatea wallpaper-ului care este setat pentru folosire. Deci putem alege noi nivelul de transparență. Urmează să aflăm câte persoane vor folosi cu adevărat această nouă funcție, dar este clar că cei care au creeat-o încearcă să îmbunătățească pe zi ce trece aplicația. Este foarte posibil ca aplicația să fie 100% funcțională până la finalul anului.

O altă funcție nouă

În urmă cu câteva luni, WhatsApp a început să testeze o altă funcție. Aceasta permite utilizatorilor să folosească coduri QR pentru a adăuga contacte noi și a facilita altora să-i adauge. Fiecare are un cod personal și va putea scana codul altei persoane pentru a o băga în lista de WhatsApp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: