Redactia.ro
Home » Monden » Scrisoarea emoționantă a unei bătrâne adresată nepoților ei. „Aș vrea să vă amintiți de…”

Scrisoarea emoționantă a unei bătrâne adresată nepoților ei. „Aș vrea să vă amintiți de…”

Scrisoarea emoționantă a unei bătrâne adresată nepoților ei

Scrisoarea emoționantă a unei bătrâne adresată nepoților ei. Bunica este persoana care întotdeauna își va pregăti nepoții pentru situațiile pe care le vor înfrunta în viață. Este persoana care oferă sfaturi de viață impresionantă și își dorește ca nepoții săi să aibă o viață cât mai ușoară. Scrisoarea unei bunici dedicată nepoților ei a devenit virală în mediul online.

Scrisoarea emoționantă a unei bătrâne adresată nepoților ei. „Aș vrea să vă amintiți de…”

Scrisoarea emoționantă a unei bătrâne adresată nepoților ei. Bunicile sunt sprijinul nepoților, iar deseori le cerem ajutorul pentru a ne oferi sfaturi utile după care ne vom ghida în viața. Este și povestea unei bunici care a trăit vremuri diferite, dar le-a scris nepoților săi o scrisoare emoționantă. Aceștia, după ce au citit-o au distribuit-o în mediul online, iar ulterior a devenit virală.

Bătrâna le-a oferit nepoților săi sfaturi de viață pe care speră că le vom urma. Femeia este conștientă că există o mare diferență între generațiile de vârsta ei și generația din ziua de azi. Chiar și așa, bunica încearcă să-i înțeleagă și să-i învețe ce este mai bine. Astfel, pentru asta, bunica le-a scris nepoților săi o scrisoare cu câteva cuvinte pe care, cu siguranță, aceștia nu le vor uita.

Scumpii mei nepoți,
Lumea asta se schimbă așa de repede și sunt multe lucruri pe care mi le doresc pentru voi. Aș vrea să vă amintiți de hainele pe care vi le croșetam când erați mici și de gemurile pe care le făceam special pentru voi ca să aveți ce mânca dimineața înainte să mergeți la școală.Sper să învățați smerenia atunci când veți fi umiliți în viață. Să învățați cinstea atunci când veți fi înșelați.

Sper să învățați să vă faceți patul și să spălați vasele după ce mâncați. Și sper ca nimeni să nu vă ofere o mașină atunci când împliniți 18 ani. Sper să vă bateți mereu pentru lucrurile în care credeți.Sper să împărțiți tot ce aveți cu frații voștri. Sper să îi primiți lângă voi pe cei mai mici când sunt speriați că afară tună și sub pat sunt monștri. Sper să nu vă alungați frățiorii atunci când o să vrea să meargă cu voi la film. Să-i luați și pe ei”, a scris bunica in scrisoare.

Bunica își pregătește nepoții pentru viață

Cuvintele bunicii nu s-au oprit aici. Bătrâna le-a urat nepoților săi să aibă grijă în fiecare zi când vor pleca la școală și să se simtă în siguranță în lumea asta. De asemenea, bunica le-a spus să nu le fie rușine să-și îmbrățișeze mama chiar dacă vor crește, pentru că ea va rămâne lângă ei în orice moment. Își dorește pentru nepoții ei să-și trăiască copilăria, să se lovească, să se urce în copaci. „Sper să veniți acasă murdari de noroi și să citiți cărți pe sub plapumă. Sper să vă juliți genunchii urcând în copaci sau pe un munte, să vă ardeți degetele atunci când învățați să folosiți aragazul sau să lipiți limba de un stâlp înghețat. Sper să încercați berea, dar să nu vă placă. Sper ca atunci când un prieten vă oferă droguri să realizați că acel prieten nu este un prieten. Sper să vă faceți timp să vă vizitați bunicii și să mergeți la mare cu mama și tata.

Sunt doar câteva lucruri pe care le sper pentru voi. Vremuri grele și dezamăgiri, muncă multă și fericire. Eu așa cred că veți învăța să apreciați viața mai mult.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: