Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Scrisoarea emoționantă de mulţumire trimisă unui poliţist din Brăilă, după ce a recuperat bagajul unei tinere uitat într-un tren: „E rândul meu să te ajut”

Scrisoarea emoționantă de mulţumire trimisă unui poliţist din Brăilă, după ce a recuperat bagajul unei tinere uitat într-un tren: „E rândul meu să te ajut”

Scrisoarea emoționantă de mulţumire trimisă unui poliţist din Brăilă, după ce a recuperat bagajul unei tinere uitat într-un tren: „E rândul meu să te ajut"

Iată scrisoarea emoționantă de mulţumire trimisă unui poliţist din Brăilă, după ce a recuperat bagajul unei tinere uitat într-un tren!

Scrisoarea emoționantă de mulţumire trimisă unui poliţist din Brăilă, după ce a recuperat bagajul unei tinere uitat într-un tren

În lumea agitată în care trăim, gesturile de bunătate și implicare devin din ce în ce mai rare. Totuși, din când în când, se întâmplă să întâlnim oameni cu adevărat speciali, care aleg să-și dedice timpul și energia pentru a ajuta pe cei aflați în nevoie. Un astfel de exemplu remarcabil vine de la un agent al Poliției din Brăila, care a primit o scrisoare emoționantă de mulțumire din partea unei tinere de cetățenie turcă.

Eramus, un program educațional internațional, oferă tinerilor din diferite țări ocazia de a călători și de a studia în alte țări. Printre acești tineri se număra și o fata turcă curajoasă, care și-a început aventura în România. Însă, călătoria ei nu a fost lipsită de emoții, deoarece a reușit să-și uite bagajul în trenul care o aducea spre Brăila.

Cu inima plină de disperare, dar și de speranță că poate exista o soluție, tânăra s-a adresat poliției locale pentru a cere ajutor. Aici a intrat în scenă Angel, un polițist dedicat meseriei sale și deschis să ofere o mână de ajutor celor aflați în nevoie. Fără a sta pe gânduri, el s-a angajat să facă tot posibilul pentru a recupera bagajul tinerei.

În urma unor căutări temeinice, polițistul a reușit să găsească bagajul uitat și să-l predea la Postul de Poliție Transporturi Feroviare Galați, asigurându-se astfel că obiectele personale ale tinerei vor ajunge din nou la ea.

Cum i-a mulțumit tânara: „Este rândul meu  va ajut”

Impresionată și recunoscătoare pentru implicarea și dedicarea de care a dat dovadă polițistul Angel, tânăra nu a putut să îl găsească personal pentru a-i exprima gratitudinea și a trimis o scrisoare tocmai din Turcia cu speranța ca acesta să o primească.

„Stimate polițist,

Motivul pentru care scriu această scrisoare este pentru a vă mulțumi pentru ajutorul acordat în timpul șederii mele la Brăila alături de prietenii mei. Când ați primit această scrisoare, probabil că ați uitat de noi, eram 3 fete (eu sunt cea scundă cu părul nostru care și-a pierdut bagajele.) din Turcia pentru proiectul Erasmus. Ne-ați ajutat cu bagajele pe care le-am uitat în tren și, de asemenea, contactând hotelul nostru, astfel încât să putem pleca devreme pentru a nu pierde trenul. V-am căutat în ziua pierdută a proiectului nostru pentru a vă mulțumi, dar, din păcate, nu v-am găsit. Nu am putut să-mi iau rămas bun.

Deci mă așteptam să primesc o reacție rasistă când v-am spus că suntem din Turcia, dar nu a fost cazul.
Mulțumesc pentru că m-ați ajutat imediat, fără a fi tratată în mod inegal. Plănuim să vă vizităm din nou țara și dacă aveți cereri speciale din Turcia sau dacă doriți  vizitați Turcia, nu ezitați   contactați. Este rândul meu  va ajut.  fi recunoscătoare dacă miați putea spune  ați primit scrisoarea”, a scris tânăra în scrisoarea adresată polițistului. 

Sursa foto: IPJ Brăila, observatornews.ro

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: