Redactia.ro
Home » Știri » Scrisoarea sfâșitoare pe care i-a trimis-o un copil lui Moș Crăciun! Tatăl a izbucnit brusc în lacrimi

Scrisoarea sfâșitoare pe care i-a trimis-o un copil lui Moș Crăciun! Tatăl a izbucnit brusc în lacrimi

GALERIE FOTO (2) Scrisoarea sfâșitoare pe care i-a trimis-o un copil lui Moș Crăciun

Un bărbat care lucrează la o firmă de curierat a izbucnit în lacrimi după ce a citit scrisoarea sfășietoare pe care a trimis-o fiul lui către Moș Crăciun. 

Scrisoarea sfâșitoare pe care i-a trimis-o un copil lui Moș Crăciun

Un bărbat din Marea Britanie, care lucrează ca șofer de livrări pentru o companie de curierat a izbucnit în lacrimi atunci când a citit scrisoarea fiului său către Moș Crăciun. Într-o zi când se ducea la muncă a vrut să arunce o privire peste lista de dorințe a fiului lui de Crăciun. Acesta se aștepta la o lista de jucării care să-l inspire pentru a-i face sărbătorile de iarnă mai frumoase, însă ce a văzut scris l-a făcut să plângă instant.

În scrisoarea sfâșietoare pe care i-a trimis-o copilul lui Moș Crăciun se afla o dorință mult mai puternică decât toate celelalte. Copilul nu voia nimic material, ci doar mai mult timp cu tatăl lui, scrie Mirror.

Tatăl a împărtășit fotografie cu scrisoare pe rețelele de socializare, iar internauții au fost emoționați de gestul copilului. Fotografia s-a viralizat instant, mai ales că a fost însoțită de mesajul bărbatului: ”Sunt curier și am plâns când am deschis scrisoarea fiului nostru către Moș Crăciun”.

Scrisoarea sfâșietoare pe care i-a trimis-o copilul lui Moș Crăciun sună așa:

”Dragă Moș Crăciun, aș vrea foarte mult să petrec mai mult timp cu tatăl meu, așa că mi-ar plăcea cu adevărat și aș aprecia dacă l-ai putea ajuta să scape mai devreme de la serviciu, deoarece este curier și oamenii comandă atât de multe cadouri perioada asta. Mi-ar plăcea să-l poți ajuta în vreun fel. Cu stimă, Iona.”

Scrisoarea sfâșitoare pe care i-a trimis-o un copil lui Moș Crăciun

Oamenii au împărtășit experiențele lor similare

În secțiunea de comentarii, oamenii au împărtășit experiențe similare, unul dintre ei spunând că scrisoarea trimisă de copil către Moș Crăciun i-a ”topit inima”, deoarece și tatăl lui a lucrat până noaptea târziu în copilăria lui, ceea ce l-a făcut să sufere.

Mulți dintre utilizatori l-au liniștit pe bărbatul care a distribuit scrisoarea și i-au spus că nu trebuie să fie frustrat pentru că nu poate petrece timpul cu fiul său, pentru că acesta a văzut munca grea pe care o depune și de aceea a venit cu această scrisoare, pentru a-l sprijini.

”Nu-mi pot imagina decât cum se simte asta. Obișnuiam să fiu asistent de șofer de camion, voi lucrați din greu ore întregi”, scris altul.

Un alt utilizator a scris: ”Deodată mă simt teribil de vinovat pentru că am comandat cadouri”. Iar alții au scris: ”Ești ca Moș Crăciun pentru adulți”, în timp ce altcineva a răspuns: ”Omg Moșul nostru plânge”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: