Redactia.ro
Home » Știri » EMOȚIONANT. Scrisoarea unui copil de opt ani către Moș Crăciun: „Te rog ca anul acesta să nu ne mai uiţi”

EMOȚIONANT. Scrisoarea unui copil de opt ani către Moș Crăciun: „Te rog ca anul acesta să nu ne mai uiţi”

Scrisoarea unui copil de opt ani către Moș Crăciun

Mai sunt doar câteva zile până când Moș Crăciun va veni cu surprize și cadouri la copii, iar aceștia așteaptă cu nerăbdare acest moment special. Anul 2020 va rămâne unul special și cu siguranță nu va fi uitat niciodată. Cu toate că pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe toate activitățile frumoase, copiii nu vor uita momentul unic din an, și anume venirea lui Moș Crăciun. Nici Matei nu l-a uitat! În vârstă de 9 ani, băiețelul și-a pregătit scrisoarea pentru Mos Crăciun, într-un mod emoționant.

EMOȚIONANT. Scrisoarea unui copil de opt ani către Moș Crăciun: „Te rog ca anul acesta să nu ne mai uiţi”

Venirea lui Moș Crăciun este un moment unic și special pentru copii. Acest moment nu va fi uitat de aceștia și este așteptat de mii de copii din întreaga lume, chiar dacă, probabil, se gândesc că pandemia de coronavirus îi dă bătăi de cap și este posibil să întârzie. Ei bine, și Matei i-a trimis o scrisoare lui Moș Crăciun. Dar, spre deosebire de alți ani, băiatul în vârstă de 8 ani nu a fost pretențios și a cerut doar câteva lucruri, pentru el, bunica și câinele lui. Impresionată de cuvintele scrise de copil, Nicoleta Ioniță, președinta Asociației Give & Help Târgoviște a făcut publică scrisoarea, în speranța că oamenii vor fi emoționați de cuvintele și dorințele simple ale lui Matei. Conform acesteia, Matei face parte dintr-o familie cu probleme, mama lui fiind cea care se chinuie să îl crească cum se cuvine, după ce s-a despărțit de soțul său abuziv.

Dragă Moş Crăciun, Eu sunt Matei şi am 8 ani. Te rog ca anul acesta să nu ne mai uiţi şi să treci şi pe la noi. Eu îmi doresc biscuiţi şi ciocolată. Pentru mami te rog să aduci ceva de mâncare ca să nu mai plângă când crede că nu o vedem. Pentru bunica să îmi aduci multe portocale şi să nu îl uiţi nici pe Bobiţă, căţelul nostru şi să îi aduci un os cum am văzut eu la televizor. Mulţumesc, Cu drag, Matei”, este scrisoarea scrisă de Matei.

Tatăl lui Matei avea probleme cu jocurile de noroc

Familia lui Matei a trecut prin multe probleme de-a lungul timpului. Mama băiatului era singura care muncea pentru a aduce un venit acasă și pentru a-i oferi copilului ei tot ce avea nevoie, dar banii câștigați de ea erau cheltuiți de tatăl lui Matei la jocurile de noroc. După ce a văzut că nu reușește să-și crească cum se cuvine băiatul și rămânea fără bani, femeia a mers la poliție unde l-a reclamat pe bărbat, iar în urmă cu două săptămâni a obținut un ordin de restricție asupra acestuia. Pentru că îi era frică ca soțul său să nu o caute și să-i facă din nou viața grea, femeia a renunțat la postul de vânzătoare și s-a mutat împreună cu fiul său în alt loc. „Momentan, sunt bine, unde stau acum nu plătesc nimic, aşadar nu este cazul să strângem bani pentru asta. Îi putem ajuta cu alimente să treacă mai uşor perioada aceasta, atât. Au şi haine şi restul. Mama a lucrat, dar, din păcate, nu se mai poate întoarce la locul de muncă de frică. Îşi va căuta în altă parte, dar după sărbători”, a spus Nicoleta Ioniţă despre cazul lui Matei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: